lösev

Başkentte uyuşturucu operasyonu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 26.12.2020 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 09:51 3008+ kez okundu.
 

Başkentte uyuşturucu operasyonu

Ankara da bir iş yerinde İl Jandarma Komutanlığınca yapılan aramalar sonucunda bin 12 adet ekstasy hap ele geçirildi

Ankara’nın Mamak ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde İl Jandarma Komutanlığınca yapılan aramalar sonucunda bin 12 adet ekstasy hap ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Ö.K. ve Z.Ü şahıslarının iş yerinde uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı, bu iş yerine arama yaptı. Yapılan arama sonucunda bin 12 adet ekstasy hap ele geçirildi ve şüpheli 2 şahıs olay yerinde yakalandı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Ankara da bir iş yerinde İl Jandarma Komutanlığınca yapılan aramalar sonucunda bin 12 adet ekstasy hap ele geçirildi

Ankara’nın Mamak ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde İl Jandarma Komutanlığınca yapılan aramalar sonucunda bin 12 adet ekstasy hap ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Ö.K. ve Z.Ü şahıslarının iş yerinde uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı, bu iş yerine arama yaptı. Yapılan arama sonucunda bin 12 adet ekstasy hap ele geçirildi ve şüpheli 2 şahıs olay yerinde yakalandı.
Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.