lösev

Belediye’den Akıl ve Zekâ oyunları kursu

Sanat 30.07.2019 - 10:28, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2544+ kez okundu.
 

Belediye’den Akıl ve Zekâ oyunları kursu

Erdemli Belediyesi’nin 7-9 yaş, 10 ve üzeri yaş gurubu çocuklar ile yetişkinlere yönelik verdiği Akıl ve Zekâ oyunları eğitimleri devam ediyor. Görsel zihin faaliyetleri, strateji ve turnuva ile eğlence üzerine toplamda 10 oyunun yer aldığı eğitimler Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde verilirken, kursa katılımın yoğun olduğu dikkat çekti. https://www.youtube.com/watch?v=k4s3_5007aM Özellikle çocukların sosyalleşerek nitelikli vakit geçirebilmesi için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, nitelikli bireylerin yetişmesinin ülkenin gelişebilmesi için önemli olduğuna dikkat çekerek, her alanda eğitimi önemsediklerini kaydetti. İlçedeki bu faaliyetlerde ve eğitimlerde ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tollu, bu çalışmalar ile çocukların ve gençlerin, hem bedensel hem de ruhsal gelişimlerine katkı sunmayı amaçladıklarının altını çizdi. Ayrıca Tollu açıklamasını şu ifadelerle noktaladı, “Amacımız bu kentte doğan, doyan ve yaşayan her bir ferdimizi, hizmetlerin en iyisiyle buluşturmaktır. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.”

Erdemli Belediyesi’nin 7-9 yaş, 10 ve üzeri yaş gurubu çocuklar ile yetişkinlere yönelik verdiği Akıl ve Zekâ oyunları eğitimleri devam ediyor. Görsel zihin faaliyetleri, strateji ve turnuva ile eğlence üzerine toplamda 10 oyunun yer aldığı eğitimler Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde verilirken, kursa katılımın yoğun olduğu dikkat çekti.

https://www.youtube.com/watch?v=k4s3_5007aM

Özellikle çocukların sosyalleşerek nitelikli vakit geçirebilmesi için çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, nitelikli bireylerin yetişmesinin ülkenin gelişebilmesi için önemli olduğuna dikkat çekerek, her alanda eğitimi önemsediklerini kaydetti. İlçedeki bu faaliyetlerde ve eğitimlerde ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Tollu, bu çalışmalar ile çocukların ve gençlerin, hem bedensel hem de ruhsal gelişimlerine katkı sunmayı amaçladıklarının altını çizdi. Ayrıca Tollu açıklamasını şu ifadelerle noktaladı,

“Amacımız bu kentte doğan, doyan ve yaşayan her bir ferdimizi, hizmetlerin en iyisiyle buluşturmaktır. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.