lösev

Bir tarafa yağacak,bir taraf yanacak!Meteoroloji’den iki farklı uyarı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.07.2022 - 09:00, Güncelleme: 25.07.2022 - 09:47 6857+ kez okundu.
 

Bir tarafa yağacak,bir taraf yanacak!Meteoroloji’den iki farklı uyarı

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre, Yurt genelinde sıcak ve nemli havanın devam edeceği.

Bir tarafa yağacak,bir taraf yanacak!Meteoroloji’den iki farklı uyarı  Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için sıcak hava uyarısı yapılırken, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarına gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre, Yurt genelinde sıcak ve nemli havanın devam edeceği, özellikle Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için aşırı sıcak havaya dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu. Ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Tokat'ın kuzeyi ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.   Yağmur geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Kuvvetli olacak, alarm verildi! İşte il il hava durumu raporu...   Kuvvetli yağmur geliyor. Meteoroloji son dakika açıkladı. Meteoroloji güncel hava durumu raporunu paylaştı. Tatil planı yapanlar için kritik uyarı geldi. Türkiye'de sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ederken bazı illerde ise yağışlı hava hakim olacak. Tarih ve saat belli oldu. O illerde yaşayanlar için flaş uyarı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ili kapsıyor. Meteorolojik görünüm haritasına yansıdı. Peki, hangi illerde yağmur var? Bugün ve önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu tahminleri...                                                                                                                                                                                                                              
ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre, Yurt genelinde sıcak ve nemli havanın devam edeceği.

Bir tarafa yağacak,bir taraf yanacak!Meteoroloji’den iki farklı uyarı 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için sıcak hava uyarısı yapılırken, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarına gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre, Yurt genelinde sıcak ve nemli havanın devam edeceği, özellikle Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için aşırı sıcak havaya dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Tokat'ın kuzeyi ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

 

Yağmur geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Kuvvetli olacak, alarm verildi! İşte il il hava durumu raporu...

 

Kuvvetli yağmur geliyor. Meteoroloji son dakika açıkladı. Meteoroloji güncel  hava durumu raporunu paylaştı. Tatil planı yapanlar için kritik uyarı geldi. Türkiye'de sıcak hava etkisini sürdürmeye devam ederken bazı illerde ise yağışlı hava hakim olacak. Tarih ve saat belli oldu. O illerde yaşayanlar için flaş uyarı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil birçok ili kapsıyor. Meteorolojik görünüm haritasına yansıdı. Peki, hangi illerde yağmur var? Bugün ve önümüzdeki günlerde hava durumu nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu tahminleri...                                                                                                                                                                                                                              

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.