lösev

BonaBant’tan Amerika’ya ihracat

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.04.2022 - 16:02, Güncelleme: 12.04.2022 - 12:43 3144+ kez okundu.
 

BonaBant’tan Amerika’ya ihracat

BonaBant’tan Amerika’ya ihracat

Mersin’de akrilik bant üretimini sürdüren BonaBant, Amerika’ya ihracat gerçekleştirdi.Mersin’deki üretim tesisinde yılda 5 bin ton üretim yaparak ciddi bir ivme yakalayan BonaBant, ihracat noktasında önemli adımlar atıyor. 25 ülkeye ihracat yapan BonaBant, ülke ağına Amerika’yı da ekleyerek konteyner bazında ihracat gerçekleştirdi. Dış pazarda önemli bir yer edindiklerini belirten BonaBant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, "BonaBant her geçen gün önemli ölçüde büyümeyi sürdürüyor. Yaklaşık 3 yıl önce kurduğumuz üretim tesisimizde başlayan yolculuğumuz Amerika’ya kadar uzanarak dış pazarda ciddi yer edindi. Şuanda Amerika’ya konteyner bazında ihracat gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte ihracat rakamlarımızı artırarak daha fazla ülkeye ulaşma hedefindeyiz. Ülkemizin sektördeki ithalatını azaltmak için çok çalışıyoruz. Çalışmalarımızın neticesinde de güzel sonuçlar elde ediyoruz" dedi.
BonaBant’tan Amerika’ya ihracat
Mersin’de akrilik bant üretimini sürdüren BonaBant, Amerika’ya ihracat gerçekleştirdi.
Mersin’deki üretim tesisinde yılda 5 bin ton üretim yaparak ciddi bir ivme yakalayan BonaBant, ihracat noktasında önemli adımlar atıyor. 25 ülkeye ihracat yapan BonaBant, ülke ağına Amerika’yı da ekleyerek konteyner bazında ihracat gerçekleştirdi. Dış pazarda önemli bir yer edindiklerini belirten BonaBant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, "BonaBant her geçen gün önemli ölçüde büyümeyi sürdürüyor. Yaklaşık 3 yıl önce kurduğumuz üretim tesisimizde başlayan yolculuğumuz Amerika’ya kadar uzanarak dış pazarda ciddi yer edindi. Şuanda Amerika’ya konteyner bazında ihracat gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte ihracat rakamlarımızı artırarak daha fazla ülkeye ulaşma hedefindeyiz. Ülkemizin sektördeki ithalatını azaltmak için çok çalışıyoruz. Çalışmalarımızın neticesinde de güzel sonuçlar elde ediyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.