lösev

Borsa güne yükselişle başladı

Ekonomi (TG) - TARSUS GAZETESİ | 29.04.2021 - 11:50, Güncelleme: 29.04.2021 - 11:50 3835+ kez okundu.
 

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da bankacılık endeksi yüzde 0,61 ve holding endeksi yüzde 0,60 artış kaydetti. EN FAZLA KAZANDIRANLAR FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,90 ile finansal kiralama, faktoring, en çok gerileyen ise yüzde 3,16 ile spor oldu. BIST 100 endeksi, dün satıcılı bir seyir izlemesinin ardından günü yüzde 0,44 değer kaybıyla 1.385,91 puandan tamamladı. KAVCIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI PİYASANIN ODAĞINDA Bugün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Enflasyon Raporu ve TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun açıklamalarının piyasaların odağında bulunduğunu belirten analistler, veri gündeminde ise Almanya'da enflasyon ve ABD'de büyümenin öne çıktığını söyledi.
Borsa güne yükselişle başladı

Borsa İstanbul'da bankacılık endeksi yüzde 0,61 ve holding endeksi yüzde 0,60 artış kaydetti.

EN FAZLA KAZANDIRANLAR FİNANSAL KİRALAMA, FAKTORİNG

Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,90 ile finansal kiralama, faktoring, en çok gerileyen ise yüzde 3,16 ile spor oldu.

BIST 100 endeksi, dün satıcılı bir seyir izlemesinin ardından günü yüzde 0,44 değer kaybıyla 1.385,91 puandan tamamladı.

KAVCIOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI PİYASANIN ODAĞINDA

Bugün Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Enflasyon Raporu ve TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun açıklamalarının piyasaların odağında bulunduğunu belirten analistler, veri gündeminde ise Almanya'da enflasyon ve ABD'de büyümenin öne çıktığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.