lösev

Bozdoğan: "Bu şehrin hayvanları sahipsiz kalmayacak"

Genel 25.04.2019 - 13:20, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3123+ kez okundu.
 

Bozdoğan: "Bu şehrin hayvanları sahipsiz kalmayacak"

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Köpek Bakım ve Islah Evi’nin daha iyi noktalara getirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Bu şehrin hayvanları sahipsiz kalmayacak. Sokaktaki hayvan dostlarımızın yaşam koşullarını yükseltecek ve hayvan dostu bir belediye olacağız” dedi.Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Cücük ile Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdiresi Sevgi Baran, Tarsus Belediyesi Köpek Bakım ve Islah Evi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Cücük, 2019 yılı itibariyle toplam 110 sokak hayvanının Mersin Geçici Hayvan Bakımevine nakilleri sağlandığını, tehlike arz eden 40 köpeğin ise bakım, beslenme ve rehabilitasyon işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyledi.Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise barınağın iyileştirilmesi konusunda gerekli adımların atılması için Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışacaklarını söyleyerek, hayvan bakımlarıyla ilgili konunun takipçisi olacağını belirtti. Bozdoğan, "Bu şehrin hayvanları sahipsiz kalmayacak. Tüm canlılara saygılı belediyecilik anlayışıyla sokaklarda bulunan sahipsiz hayvan dostlarımızı koruyup kollayarak, barınaktaki hayvanlarımızın sağlıkları takip edilecek. Bu yeni dönemde hayvan barınağımızın daha iyi noktalara getirmeyi ve onları daha iyi şartlarda rehabilite etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Köpek Bakım ve Islah Evi’nin daha iyi noktalara getirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Bu şehrin hayvanları sahipsiz kalmayacak. Sokaktaki hayvan dostlarımızın yaşam koşullarını yükseltecek ve hayvan dostu bir belediye olacağız” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Daire Başkanı Mehmet Cücük ile Tarsus Belediyesi Park ve Bahçeler Müdiresi Sevgi Baran, Tarsus Belediyesi Köpek Bakım ve Islah Evi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Cücük, 2019 yılı itibariyle toplam 110 sokak hayvanının Mersin Geçici Hayvan Bakımevine nakilleri sağlandığını, tehlike arz eden 40 köpeğin ise bakım, beslenme ve rehabilitasyon işlemlerinin gerçekleştirildiğini söyledi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise barınağın iyileştirilmesi konusunda gerekli adımların atılması için Mersin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışacaklarını söyleyerek, hayvan bakımlarıyla ilgili konunun takipçisi olacağını belirtti. Bozdoğan, "Bu şehrin hayvanları sahipsiz kalmayacak. Tüm canlılara saygılı belediyecilik anlayışıyla sokaklarda bulunan sahipsiz hayvan dostlarımızı koruyup kollayarak, barınaktaki hayvanlarımızın sağlıkları takip edilecek. Bu yeni dönemde hayvan barınağımızın daha iyi noktalara getirmeyi ve onları daha iyi şartlarda rehabilite etmeyi amaçlıyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.