lösev

Bozyazı’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 16:45, Güncelleme: 28.12.2022 - 12:51 2171+ kez okundu.
 

Bozyazı’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Bozyazı’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Bozyazı ilçesinde jandarma ekiplerince öğrenci ve öğretmenlere yönelik trafik eğitimi verildi.İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Birimi, Tekeli 100. Yıl Örtülü İlkokulu ve Tekeli Vali Çetin Birmek ilkokulunda 162 öğrencinin ve öğretmenlerin katıldığı eğitim etkinliği düzenledi. Ekipler, öğrenci ve öğretmenlere genel trafik kuralları, okul servislerinde inme ve binme kuralları, bisiklet binme kuralları, motosiklet gibi araçlarda kask kullanımı ve önemi, araçlarda emniyet kemeri kullanmanın önemi, trafikte görünürlük ile yaya ve okul geçitlerinde hareket tarzı ve genel asayiş konularında bilgilendirme yaptı.Etkinlikte ayrıca öğrencilere boyama kitabı ve trafik dergisi dağıtıldı.
Bozyazı’da jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Bozyazı ilçesinde jandarma ekiplerince öğrenci ve öğretmenlere yönelik trafik eğitimi verildi.
İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Birimi, Tekeli 100. Yıl Örtülü İlkokulu ve Tekeli Vali Çetin Birmek ilkokulunda 162 öğrencinin ve öğretmenlerin katıldığı eğitim etkinliği düzenledi. Ekipler, öğrenci ve öğretmenlere genel trafik kuralları, okul servislerinde inme ve binme kuralları, bisiklet binme kuralları, motosiklet gibi araçlarda kask kullanımı ve önemi, araçlarda emniyet kemeri kullanmanın önemi, trafikte görünürlük ile yaya ve okul geçitlerinde hareket tarzı ve genel asayiş konularında bilgilendirme yaptı.
Etkinlikte ayrıca öğrencilere boyama kitabı ve trafik dergisi dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.