lösev

Bozyazı’daki yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü

Anamur (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2021 - 12:00, Güncelleme: 04.10.2021 - 10:35 7141+ kez okundu.
 

Bozyazı’daki yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü

Bozyazı’daki yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü

Mersin’in Bozyazı ilçesinde dün meydana gelen orman yangınında, yaklaşık 10 dönüm alanın zarar gördüğü bildirildi.İlçeye bağlı Tekmen Mahallesi Beykonağı Orman Şefliği sorumluluk alanında sabah saatlerinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle öğleden sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı ileri sürülen yangına, Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter, 5 arozöz ve iki su tankı ile yangın söndürme ekipleri müdahale etti. Yangında yaklaşık 10 dönüm kızılçam ormanının zarar gördüğü öğrenildi.
Bozyazı’daki yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar gördü
Mersin’in Bozyazı ilçesinde dün meydana gelen orman yangınında, yaklaşık 10 dönüm alanın zarar gördüğü bildirildi.
İlçeye bağlı Tekmen Mahallesi Beykonağı Orman Şefliği sorumluluk alanında sabah saatlerinde çıkan orman yangını, ekiplerin yoğun müdahalesiyle öğleden sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yıldırım düşmesi sonucu çıktığı ileri sürülen yangına, Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 1 helikopter, 5 arozöz ve iki su tankı ile yangın söndürme ekipleri müdahale etti. Yangında yaklaşık 10 dönüm kızılçam ormanının zarar gördüğü öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.