lösev

Bursa personeline 'Birlikte Yaptık' ödülüyle motivasyon

27.04.2023 - 13:48, Güncelleme: 27.04.2023 - 13:48 1097+ kez okundu.
 

Bursa personeline 'Birlikte Yaptık' ödülüyle motivasyon

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kurum için motivasyon çalışmaları kapsamında son 5 senede yapılan proje ve faaliyetlerin yer aldığı ‘Birlikte Yaptık’ bilgi yarışmasında soruları en kısada sürede cevaplayan personelleri ödüllendirdi.BURSA (İGFA) - Hayatın her anında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında ve deprem bölgesinde büyük özveriyle çalışan personelini de unutmuyor. Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve toplam 51 sorudan oluşan ‘Birlikte Yaptık’ bilgi yarışmasına, Büyükşehir Belediye personeli büyük ilgi gösterdi. Dijital ortamda yapılan yarışmada, Büyükşehir Belediyesi tarafından son 5 senede yapılan proje ve faaliyetler hakkında çeşitli sorular soruldu. Yarışmada, soruları en kısa sürede doğru cevaplayan İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Hilal Dikici, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan Suat Aydın ve İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Kiraz Han ilk 3’e girdi. Yarışmada derece elde eden personeli kutlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir, BUSKİ ve 8 iştirakte görevli 13 bin 500 personelle 17 ilçe ve bin 60 mahallenin her bir köşesine hizmet götürdüklerini söyledi. Gayretlerinden ötürü tüm personele teşekkür eden Başkan Aktaş, kuruma olan bağlılığı ve aidiyet duygusunu arttırmak adına personele yönelik faaliyetlerde de bulunduklarını dile getirdi. ‘Birlikte yaptık’ bilgi yarışmasına 1000’e yakın personelin katıldığını anlatan Başkan Aktaş, “Yoğun gündem içerisinde hem Bursa’nın tüm ilçelerinde hem de deprem bölgelerinde yoğun bir gayretle çaba gösteren ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bursa’ya değer katmak, Bursa’nın yaşam standartlarını yükseltmek adına gayret gösteren bir ekibiz. Restorasyonlardan gençlik merkezlerine, spordan altyapıya kadar her alanda yatırımlar yapıyoruz. Yarışma, yaptığımız çalışmaları arkadaşlarımızın da yakından takip ettiğini ve bilgi sahibi olduklarını gösterdi. Hem çalışmalarda hem de bunların anlatılmasında emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kurum için motivasyon çalışmaları kapsamında son 5 senede yapılan proje ve faaliyetlerin yer aldığı ‘Birlikte Yaptık’ bilgi yarışmasında soruları en kısada sürede cevaplayan personelleri ödüllendirdi.

BURSA (İGFA) - Hayatın her anında yer alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında ve deprem bölgesinde büyük özveriyle çalışan personelini de unutmuyor.

Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan ve toplam 51 sorudan oluşan ‘Birlikte Yaptık’ bilgi yarışmasına, Büyükşehir Belediye personeli büyük ilgi gösterdi.

Dijital ortamda yapılan yarışmada, Büyükşehir Belediyesi tarafından son 5 senede yapılan proje ve faaliyetler hakkında çeşitli sorular soruldu.

Yarışmada, soruları en kısa sürede doğru cevaplayan İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Hilal Dikici, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan Suat Aydın ve İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Kiraz Han ilk 3’e girdi.

Yarışmada derece elde eden personeli kutlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Büyükşehir, BUSKİ ve 8 iştirakte görevli 13 bin 500 personelle 17 ilçe ve bin 60 mahallenin her bir köşesine hizmet götürdüklerini söyledi.

Gayretlerinden ötürü tüm personele teşekkür eden Başkan Aktaş, kuruma olan bağlılığı ve aidiyet duygusunu arttırmak adına personele yönelik faaliyetlerde de bulunduklarını dile getirdi. ‘Birlikte yaptık’ bilgi yarışmasına 1000’e yakın personelin katıldığını anlatan Başkan Aktaş, “Yoğun gündem içerisinde hem Bursa’nın tüm ilçelerinde hem de deprem bölgelerinde yoğun bir gayretle çaba gösteren ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bursa’ya değer katmak, Bursa’nın yaşam standartlarını yükseltmek adına gayret gösteren bir ekibiz. Restorasyonlardan gençlik merkezlerine, spordan altyapıya kadar her alanda yatırımlar yapıyoruz. Yarışma, yaptığımız çalışmaları arkadaşlarımızın da yakından takip ettiğini ve bilgi sahibi olduklarını gösterdi. Hem çalışmalarda hem de bunların anlatılmasında emeği olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.