lösev

Büyükşehir, Anadolu Mahallesi'nin Ulaşım Sorununu Çözdü

Genel 30.01.2020 - 06:45, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2625+ kez okundu.
 

Büyükşehir, Anadolu Mahallesi'nin Ulaşım Sorununu Çözdü

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi Anadolu (Homurlu) Mahallesi’nde yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısını çözüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akdeniz İlçesi Anadolu (Homurlu) Mahallesi’nde D7-3 DSİ Toprak Tahliye-Drenaj Kanalı ve D7-4 DSİ Toprak Tahliye-Drenaj Kanalı üzerinde olmak üzere 2 adet menfezin yapım çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, menfezlerin dolgu çalışmalarını da tamamladı. Menfezler hizmete açılarak daha önce kanal üzerinden geçişte zorluk yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısı sona erdi. Ekipler, menfezlerin kısa sürede hizmete açılabilmesi için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri, ulaşım sakıntılarının çözülmesinden memnun Mahalle sakinlerinden Osman Kurban, “6-7 senedir burada oturuyoruz. Buraya geçici olarak bir tane köprü yapmışlardı, heyelan götürdü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’den Allah razı olsun. Bize bu köprüyü yaptı. Memnunuz. Çok sağ olun. Teşekkür ederiz” dedi. Musa Diltamir de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileterek, “Allah hayrını kabul etsin. İyi yapmış. Önceleri biz çok zorluk çektik. Şu anda çok şükür. Allah razı olsun” diye konuştu. Gökçebelen Mahallesi’nde yol güvenliği sağlandı Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ayrıca Yenişehir İlçesi Gökçebelen Mahallesi’nde bulunan dere geçişine baks yerleştirerek hem yol geçişini güvenli hale getirdi hem de aynı bölgede dere ıslah çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar öncesinde bahse konu yolda güvenli geçişin sağlanması mümkün değilken, güvenli bir şekilde ulaşım sağlanabilmesi için gerekli alt ve üst yapı çalışmaları ekipler tarafından hızla tamamlandı. Bölgede bulunan okullardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hızla harekete geçen ekipler, çalışmalar kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Lisesi yanında bulunan dere geçişine konulması gereken baksları yerleştirerek çalışmalarına başladı. Devam eden çalışmalarla taş duvar örme, yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını da tamamlayan ekipler, 250 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki yolu ulaşıma hazır hale getirdi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi Anadolu (Homurlu) Mahallesi’nde yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısını çözüme kavuştu. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akdeniz İlçesi Anadolu (Homurlu) Mahallesi’nde D7-3 DSİ Toprak Tahliye-Drenaj Kanalı ve D7-4 DSİ Toprak Tahliye-Drenaj Kanalı üzerinde olmak üzere 2 adet menfezin yapım çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, menfezlerin dolgu çalışmalarını da tamamladı. Menfezler hizmete açılarak daha önce kanal üzerinden geçişte zorluk yaşayan bölge halkının ulaşım sıkıntısı sona erdi. Ekipler, menfezlerin kısa sürede hizmete açılabilmesi için hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle sakinleri, ulaşım sakıntılarının çözülmesinden memnun Mahalle sakinlerinden Osman Kurban,
“6-7 senedir burada oturuyoruz. Buraya geçici olarak bir tane köprü yapmışlardı, heyelan götürdü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’den Allah razı olsun. Bize bu köprüyü yaptı. Memnunuz. Çok sağ olun. Teşekkür ederiz” dedi.
Musa Diltamir de Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ileterek,
“Allah hayrını kabul etsin. İyi yapmış. Önceleri biz çok zorluk çektik. Şu anda çok şükür. Allah razı olsun” diye konuştu.
Gökçebelen Mahallesi’nde yol güvenliği sağlandı Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler ayrıca Yenişehir İlçesi Gökçebelen Mahallesi’nde bulunan dere geçişine baks yerleştirerek hem yol geçişini güvenli hale getirdi hem de aynı bölgede dere ıslah çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar öncesinde bahse konu yolda güvenli geçişin sağlanması mümkün değilken, güvenli bir şekilde ulaşım sağlanabilmesi için gerekli alt ve üst yapı çalışmaları ekipler tarafından hızla tamamlandı. Bölgede bulunan okullardan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hızla harekete geçen ekipler, çalışmalar kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Lisesi yanında bulunan dere geçişine konulması gereken baksları yerleştirerek çalışmalarına başladı. Devam eden çalışmalarla taş duvar örme, yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını da tamamlayan ekipler, 250 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki yolu ulaşıma hazır hale getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.