lösev

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAMİLELERE SÜT ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 19.10.2021 - 08:46, Güncelleme: 19.10.2021 - 08:46 3114+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAMİLELERE SÜT ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAMİLELERE SÜT ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde kenti sağlıklı ve aydınlık bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin takdir toplayan çalışmaları arasında yer alan “Mersin Hamile Bakım Sütü” projesi çalışmaları Tarsus’ta da sürüyor.   Tarsus Süt Üreticileri Birliği’nden temin edilen sütlerin kent genelinde dağıtıldığı proje ile yeni doğacak çocukların hayata daha sağlıklı bir şekilde “merhaba” demesi amaçlanıyor. İlk etapta 80 bin adet sütün dağıtıldığı projede talep doğrultusunda yeni dağıtımlar da gerçekleştirilecek.   Hamile Bakım Sütü projesi kapsamında Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi ve çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerinde ki hamile kadınlara da, talepler doğrultusunda belli süreler de sütler ulaştırılıyor.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAMİLELERE SÜT ULAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer öncülüğünde kenti sağlıklı ve aydınlık bir geleceğe taşımaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin takdir toplayan çalışmaları arasında yer alan “Mersin Hamile Bakım Sütü” projesi çalışmaları Tarsus’ta da sürüyor.

 

Tarsus Süt Üreticileri Birliği’nden temin edilen sütlerin kent genelinde dağıtıldığı proje ile yeni doğacak çocukların hayata daha sağlıklı bir şekilde “merhaba” demesi amaçlanıyor. İlk etapta 80 bin adet sütün dağıtıldığı projede talep doğrultusunda yeni dağıtımlar da gerçekleştirilecek.

 

Hamile Bakım Sütü projesi kapsamında Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesi ve çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerinde ki hamile kadınlara da, talepler doğrultusunda belli süreler de sütler ulaştırılıyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.