lösev

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİCE LGS KURS MERKEZİNDEN VELİ ZİYARETLERİ

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 18.12.2021 - 09:13, Güncelleme: 18.12.2021 - 09:13 6371+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİCE LGS KURS MERKEZİNDEN VELİ ZİYARETLERİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİCE LGS KURS MERKEZİ’NDEN VELİ ZİYARETLERİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, 8. sınıfta okuyan ve Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrenciler için Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesinde açılan kurs merkezinin faaliyetleri aralıksız sürüyor. Kurs merkezi idareci ve öğretmenleri, veli ziyaretleri gerçekleştiriyor.   Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Yenice LGS Kurs Merkezi’nin sorumlusu Okan Aslan ve öğretmenler, hem Yenice merkezde, hem de çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerinde velilerle bir araya gelerek, ‘memnuniyet analizi, öğrenci verimliliğinin arttırılması için neler yapılabileceği ile görüş ve önerilerin alındığı’ sohbetler gerçekleştiriyorlar.   Büyükşehir Belediyesi Yenice LGS Kurs Merkezi’nin rehberlik hizmetlerinden de bahsedildiği ziyaretlerde ‘kurs merkezi, öğrenci ve veli’ çemberinde, dinamik iletişim kurma olanağı sağlanıyor.   Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, ekonomik sıkıntıların her geçen gün artış gösterdiği günümüzde eğitimde fırsat eşitliği yaratılması amacıyla önemseyerek açtığı LGS kurs merkezlerinden oldukça memnun olduklarını kaydeden veliler ise teşekkürlerini ilettiler.  
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİCE LGS KURS MERKEZİ’NDEN VELİ ZİYARETLERİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından, 8. sınıfta okuyan ve Liselere Giriş Sınavı’na (LGS) hazırlanan öğrenciler için Tarsus’a bağlı Yenice Mahallesinde açılan kurs merkezinin faaliyetleri aralıksız sürüyor. Kurs merkezi idareci ve öğretmenleri, veli ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Yenice LGS Kurs Merkezi’nin sorumlusu Okan Aslan ve öğretmenler, hem Yenice merkezde, hem de çevresinde bulunan diğer yerleşim yerlerinde velilerle bir araya gelerek, ‘memnuniyet analizi, öğrenci verimliliğinin arttırılması için neler yapılabileceği ile görüş ve önerilerin alındığı’ sohbetler gerçekleştiriyorlar.

 

Büyükşehir Belediyesi Yenice LGS Kurs Merkezi’nin rehberlik hizmetlerinden de bahsedildiği ziyaretlerde ‘kurs merkezi, öğrenci ve veli’ çemberinde, dinamik iletişim kurma olanağı sağlanıyor.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, ekonomik sıkıntıların her geçen gün artış gösterdiği günümüzde eğitimde fırsat eşitliği yaratılması amacıyla önemseyerek açtığı LGS kurs merkezlerinden oldukça memnun olduklarını kaydeden veliler ise teşekkürlerini ilettiler.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.