lösev

BÜYÜKŞEHİR DEN AKDENİZ ZEYTİNLİBAHÇEYE YE SICAK ASFALT

Genel (BH) - BLOK HABER | 22.04.2022 - 09:20, Güncelleme: 22.04.2022 - 09:20 2570+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR DEN AKDENİZ ZEYTİNLİBAHÇEYE YE SICAK ASFALT

BÜYÜKŞEHİR DEN AKDENİZ ZEYTİNLİBAHÇEYE YE SICAK ASFALT

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz ilçesinde trafik yoğunluğu en fazla olan Zeytinlibahçe Caddesi’ni asfaltlıyor. Yaya ve araç sirkülasyonunun tüm gün yoğun olduğu caddede önce freze çalışması gerçekleştiren ekipler, ardından sıcak asfalt serimine geçti. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, ‘Yolumuz Açık Olsun Sloganı’ ile her gün farklı bir noktada yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler, en işlek caddelerden biri olan Zeytinlibahçe’de asfaltlama çalışması başlattı. 52 katlı gökdelen ve Mersin Adalet Sarayı’nın da olduğu bölge; iş ve ticaret sirkülasyonu açısından da en yoğun bölgelerden birini oluşturuyor. Araç ve yaya trafiğinin neredeyse günün her saatinde yoğun olduğu 700 metre uzunluğundaki Zeytinlibahçe Caddesi’nde çalışma yapan Büyükşehir ekipleri, önce freze ile asfalta hazırlık çalışmasını tamamladı. Trafikte aksama yaşanmaması adına yolu kısmi olarak kapatarak çalışmalarını sürdüren ekipler, zemin iyileştirmesinin ardından sıcak asfalt serimine geçti. Çalışmalar kapsamında 2 bin 200 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştiren ekipler, yolu ulaşım için konforlu hale getirdi. Ekipler kısa sürede asfalt çalışmasını tamamlayarak yolu trafiğe açtı.
BÜYÜKŞEHİR DEN AKDENİZ ZEYTİNLİBAHÇEYE YE SICAK ASFALT

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz ilçesinde trafik yoğunluğu en fazla olan Zeytinlibahçe Caddesi’ni asfaltlıyor. Yaya ve araç sirkülasyonunun tüm gün yoğun olduğu caddede önce freze çalışması gerçekleştiren ekipler, ardından sıcak asfalt serimine geçti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, ‘Yolumuz Açık Olsun Sloganı’ ile her gün farklı bir noktada yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor.

Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekipler, en işlek caddelerden biri olan Zeytinlibahçe’de asfaltlama çalışması başlattı. 52 katlı gökdelen ve Mersin Adalet Sarayı’nın da olduğu bölge; iş ve ticaret sirkülasyonu açısından da en yoğun bölgelerden birini oluşturuyor.

Araç ve yaya trafiğinin neredeyse günün her saatinde yoğun olduğu 700 metre uzunluğundaki Zeytinlibahçe Caddesi’nde çalışma yapan Büyükşehir ekipleri, önce freze ile asfalta hazırlık çalışmasını tamamladı. Trafikte aksama yaşanmaması adına yolu kısmi olarak kapatarak çalışmalarını sürdüren ekipler, zemin iyileştirmesinin ardından sıcak asfalt serimine geçti.

Çalışmalar kapsamında 2 bin 200 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştiren ekipler, yolu ulaşım için konforlu hale getirdi. Ekipler kısa sürede asfalt çalışmasını tamamlayarak yolu trafiğe açtı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.