lösev

BÜYÜKŞEHİR KANDİLDE TARSUS TA DA SİMİT VE SU DAĞITTI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 12.03.2021 - 15:24, Güncelleme: 12.03.2021 - 15:24 4311+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR KANDİLDE TARSUS TA DA SİMİT VE SU DAĞITTI

BÜYÜKŞEHİR KANDİLDE TARSUS TA DA SİMİT VE SU DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla kent genelinde kandil simidi dağıtarak, vatandaşlara ‘hayırlı kandiller’diledi. Büyükşehir ekipleri, kent genelinde 27 camide toplam 30 bin kandil simidi dağıttı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Vatandaşların kandillerini kutlayan Büyükşehir ekipleri, kent genelinde toplam 30 bin kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi. Cami önlerinde gerçekleştirilen dağıtımın yanı sıra kentin işlek yerlerinde ve vatandaşların yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde de dağıtım yapıldı. Büyükşehir hayırlı kandiller dileyerek kandil simidi dağıttı Büyükşehir ekipleri, her kandil gecesinde olduğu gibi Miraç Kandili için de cami önlerine stant kurdu ve yatsı namazının ardından kandil simitlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli ve Mut ilçelerinde 27 camide toplam 30 bin kandil simidi vatandaşlara ulaştırıldı.
BÜYÜKŞEHİR KANDİLDE TARSUS TA DA SİMİT VE SU DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla kent genelinde kandil simidi dağıtarak, vatandaşlara ‘hayırlı kandiller’diledi. Büyükşehir ekipleri, kent genelinde 27 camide toplam 30 bin kandil simidi dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Vatandaşların kandillerini kutlayan Büyükşehir ekipleri, kent genelinde toplam 30 bin kandil simidi dağıtımı gerçekleştirdi. Cami önlerinde gerçekleştirilen dağıtımın yanı sıra kentin işlek yerlerinde ve vatandaşların yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde de dağıtım yapıldı.

Büyükşehir hayırlı kandiller dileyerek kandil simidi dağıttı

Büyükşehir ekipleri, her kandil gecesinde olduğu gibi Miraç Kandili için de cami önlerine stant kurdu ve yatsı namazının ardından kandil simitlerinin dağıtımını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Mersin merkez, Tarsus, Silifke, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık, Erdemli ve Mut ilçelerinde 27 camide toplam 30 bin kandil simidi vatandaşlara ulaştırıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.