lösev

BÜYÜKŞEHİR MİRAÇ KANDİLİNDE 15 BİN ADET KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Genel (BH) - BLOK HABER | 28.02.2022 - 09:38, Güncelleme: 28.02.2022 - 09:38 2558+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR MİRAÇ KANDİLİNDE 15 BİN ADET KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Miraç Kandili” dolayısıyla kentin 13 ilçesindeki 31 cami önünde toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttı.

BÜYÜKŞEHİR, MİRAÇ KANDİLİ’NDE 15 BİN ADET KANDİL SİMİDİ DAĞITTI 13 İLÇEDE 31 CAMİ ÖNÜNDE BÜYÜKŞEHİR KANDİL SİMİDİ DAĞITTI Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Miraç Kandili” dolayısıyla kentin 13 ilçesindeki 31 cami önünde toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri, her sene olduğu gibi bu sene de Miraç Kandili dolayısıyla 31 caminin önünde kandil simidi dağıtımlarını sürdürdü. Kandil simitleri Anamur’dan Tarsus’a 13 ilçede dağıtıldı Üç ayların ilki olan Recep ayının 27’nci gecesine denk gelen ve İslam aleminde “Allah’a yükseliş ve arınma” olarak kabul edilen Miraç Kandili’nde vatandaşlar yatsı namazı sonrası Büyükşehir’in kandil simidi ikramıyla karşılaştı. Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri vatandaşların Miraç Kandili’ni kutlarken, vatandaşlara kutular içerisinde toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttı. Dağıtımlar, Anamur Merkez Camii önünden Tarsus Ulu Cami önüne kadar kentin 13 ilçesinde gerçekleşti. Dağıtımlarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Aşhane Sorumlusu Ergün Horuz, “Miraç Kandili dolayısıyla hazırlatmış olduğumuz 15 bin paket kandil simidini tüm ilçelerimizdeki 31 camide dağıtıyoruz. Vatandaşların sıcak tepkisiyle ve güzel dualarıyla karşılaşıyoruz. Biz de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak herkesin Miraç Kandili’ni kutluyoruz” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Miraç Kandili” dolayısıyla kentin 13 ilçesindeki 31 cami önünde toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttı.

BÜYÜKŞEHİR, MİRAÇ KANDİLİ’NDE 15 BİN ADET KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

13 İLÇEDE 31 CAMİ ÖNÜNDE BÜYÜKŞEHİR KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “Miraç Kandili” dolayısıyla kentin 13 ilçesindeki 31 cami önünde toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri, her sene olduğu gibi bu sene de Miraç Kandili dolayısıyla 31 caminin önünde kandil simidi dağıtımlarını sürdürdü.

Kandil simitleri Anamur’dan Tarsus’a 13 ilçede dağıtıldı

Üç ayların ilki olan Recep ayının 27’nci gecesine denk gelen ve İslam aleminde “Allah’a yükseliş ve arınma” olarak kabul edilen Miraç Kandili’nde vatandaşlar yatsı namazı sonrası Büyükşehir’in kandil simidi ikramıyla karşılaştı. Sosyal Hizmetler Dairesi ile Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri vatandaşların Miraç Kandili’ni kutlarken, vatandaşlara kutular içerisinde toplam 15 bin adet kandil simidi dağıttı. Dağıtımlar, Anamur Merkez Camii önünden Tarsus Ulu Cami önüne kadar kentin 13 ilçesinde gerçekleşti.

Dağıtımlarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Aşhane Sorumlusu Ergün Horuz, “Miraç Kandili dolayısıyla hazırlatmış olduğumuz 15 bin paket kandil simidini tüm ilçelerimizdeki 31 camide dağıtıyoruz. Vatandaşların sıcak tepkisiyle ve güzel dualarıyla karşılaşıyoruz. Biz de Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak herkesin Miraç Kandili’ni kutluyoruz” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.