lösev

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ DÜŞÜRÜLEN CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 18.12.2021 - 09:22, Güncelleme: 18.12.2021 - 09:22 6214+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ DÜŞÜRÜLEN CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ DÜŞÜRÜLEN CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli, örnek bir tavır sergiledi ve bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı.   Büyükşehir Belediyesi Yenice Mahallesi saha görevlisi Cem Keleş, Yenice Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde cüzdan buldu. Keleş, içerisinde kimlik ve kredi kartı bulunan cüzdanın Yusuf Alageyik’e ait olduğunu tespit ederek, kendisine ulaştı ve teslim etti.   Yusuf Alageyik ise cüzdanını kaybettiğini fark ettiğinde çok üzüldüğünü söyleyerek, cüzdanı bulduktan sonra kendisine ulaştıran Cem Keleş’e teşekkür etti.
BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ DÜŞÜRÜLEN CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli, örnek bir tavır sergiledi ve bulduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı.

 

Büyükşehir Belediyesi Yenice Mahallesi saha görevlisi Cem Keleş, Yenice Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde cüzdan buldu. Keleş, içerisinde kimlik ve kredi kartı bulunan cüzdanın Yusuf Alageyik’e ait olduğunu tespit ederek, kendisine ulaştı ve teslim etti.

 

Yusuf Alageyik ise cüzdanını kaybettiğini fark ettiğinde çok üzüldüğünü söyleyerek, cüzdanı bulduktan sonra kendisine ulaştıran Cem Keleş’e teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.