lösev

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ FİLİZ KARAKAŞ İÇİ PARA DOLU CÜZDANI SAHİBİNE ULAŞTIRDI

Genel (BH) - BLOK HABER | 01.12.2020 - 09:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 09:17 2877+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR PERSONELİ FİLİZ KARAKAŞ İÇİ PARA DOLU CÜZDANI SAHİBİNE ULAŞTIRDI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ: İÇİNDE 20 BİN TL OLAN CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda temizlik personeli olarak görev yapan Filiz Karakaş, örnek bir davranışa imza attı. İçinde yaklaşık 20 bin TL’ye yakın para olan cüzdanı bulan Karakaş, kartvizitinden cüzdanın sahibine ulaştı. Karakaş, “O parayı ben de düşürmüş, kaybetmiş olabilirdim. Vicdanen çok rahatım. Umarım bu davranış herkese örnek olur” dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda bir yıldır temizlik personeli olarak görev yapan Filiz Karakaş, örnek bir davranışa imza attı. Karakaş, 29 Kasım Pazar günü akşam saat 19.00 sularında temizlik yaptığı sırada cüzdan buldu. İçinde yaklaşık 20 bin TL’ye yakın para bulunan cüzdanı sahibine hızlıca teslim eden Filiz Karakaş, göstermiş olduğu davranış ile herkese örnek oldu. Kartvizitteki numaradan cüzdan sahibine ulaştı Olay, 29 Kasım Pazar günü, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına saatler kala gerçekleşti. Karakaş, sokağa çıkma yasağının başlamasına kısa bir süre kala görevli olduğu Kültür Park sınırları içerisinde kamelyaların etrafında temizlik yaparken yerde bir cüzdan buldu. Sahibine ulaşabilmek adına cüzdanın içindeki kartvizite bakan Filiz Karakaş, cüzdan sahibi Fadi Ghozlan’a hızlıca ulaştı. Karakaş, içi para dolu cüzdanı 4,5 yıldır Mersin’de yaşayan ve ticaretle uğraşan Fadi Ghozlan’a teslim etti. Karakaş: “Cüzdanı bulduğumda direkt aklıma sahibine ulaşmak geldi” Temizlik personeli Filiz Karakaş, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nda yaklaşık bir yıldır çalıştığını ifade ederek,  “Burada 15.00-23.00 vardiyasında çalışıyorum. Akşam saat 19.00 gibi mıntıka temizliği yaparken bir tane cüzdan buldum. İçinde de yüklü miktarda para vardı. Kartvizitten sahibinin numarasını bularak, aradım, gelip aldılar benden. Cüzdanı bulduğumda direkt sahibine ulaşmak geldi aklıma. Sahibi çok teşekkür etti. Çok mutlu oldu. Çünkü içinde hemen hemen 20 bin liraya yakın bir para varmış. Buna kim olsa sevinir” dedi.  “O parayı ben de düşürmüş, kaybetmiş olabilirdim” Cüzdanı teslim ettiği sırada yaşadığı mutluluğu da anlatan Karakaş, “Çünkü o parayı ben de düşürmüş, kaybetmiş olabilirdim. O yüzden karşı taraf ne hissetti, acaba o parayı nereden temin etti, borcu var mıydı? Önce bunlar aklıma geldi. Ki zaten o para da emanetmiş, kendisinin değilmiş. Buna ayrı bir sevindim. İyi ki verdim, iyi ki sahibini buldum. Mutluyum. Vicdanen çok rahatım. Umarım bu davranış herkese örnek olur” diye konuştu.  Ghozlan: “Filiz Hanım'a çok teşekkür ediyorum” Cüzdan sahibi Fadi Ghozlan ise “Filiz Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Paramı geri getirdi” cümleleriyle duygularını ifade etti. Ghozlan, Filiz Karakaş’a göstermiş olduğu davranıştan dolayı teşekkür ederken, dükkanında satışını yaptığı parfümlerden de hediye etti.
MERSİN BÜYÜKŞEHİR PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ: İÇİNDE 20 BİN TL OLAN CÜZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda temizlik personeli olarak görev yapan Filiz Karakaş, örnek bir davranışa imza attı. İçinde yaklaşık 20 bin TL’ye yakın para olan cüzdanı bulan Karakaş, kartvizitinden cüzdanın sahibine ulaştı. Karakaş, “O parayı ben de düşürmüş, kaybetmiş olabilirdim. Vicdanen çok rahatım. Umarım bu davranış herkese örnek olur” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nda bir yıldır temizlik personeli olarak görev yapan Filiz Karakaş, örnek bir davranışa imza attı. Karakaş, 29 Kasım Pazar günü akşam saat 19.00 sularında temizlik yaptığı sırada cüzdan buldu. İçinde yaklaşık 20 bin TL’ye yakın para bulunan cüzdanı sahibine hızlıca teslim eden Filiz Karakaş, göstermiş olduğu davranış ile herkese örnek oldu.

Kartvizitteki numaradan cüzdan sahibine ulaştı

Olay, 29 Kasım Pazar günü, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağına saatler kala gerçekleşti. Karakaş, sokağa çıkma yasağının başlamasına kısa bir süre kala görevli olduğu Kültür Park sınırları içerisinde kamelyaların etrafında temizlik yaparken yerde bir cüzdan buldu. Sahibine ulaşabilmek adına cüzdanın içindeki kartvizite bakan Filiz Karakaş, cüzdan sahibi Fadi Ghozlan’a hızlıca ulaştı. Karakaş, içi para dolu cüzdanı 4,5 yıldır Mersin’de yaşayan ve ticaretle uğraşan Fadi Ghozlan’a teslim etti.

Karakaş: “Cüzdanı bulduğumda direkt aklıma sahibine ulaşmak geldi”

Temizlik personeli Filiz Karakaş, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nda yaklaşık bir yıldır çalıştığını ifade ederek,  “Burada 15.00-23.00 vardiyasında çalışıyorum. Akşam saat 19.00 gibi mıntıka temizliği yaparken bir tane cüzdan buldum. İçinde de yüklü miktarda para vardı. Kartvizitten sahibinin numarasını bularak, aradım, gelip aldılar benden. Cüzdanı bulduğumda direkt sahibine ulaşmak geldi aklıma. Sahibi çok teşekkür etti. Çok mutlu oldu. Çünkü içinde hemen hemen 20 bin liraya yakın bir para varmış. Buna kim olsa sevinir” dedi. 

“O parayı ben de düşürmüş, kaybetmiş olabilirdim”

Cüzdanı teslim ettiği sırada yaşadığı mutluluğu da anlatan Karakaş, “Çünkü o parayı ben de düşürmüş, kaybetmiş olabilirdim. O yüzden karşı taraf ne hissetti, acaba o parayı nereden temin etti, borcu var mıydı? Önce bunlar aklıma geldi. Ki zaten o para da emanetmiş, kendisinin değilmiş. Buna ayrı bir sevindim. İyi ki verdim, iyi ki sahibini buldum. Mutluyum. Vicdanen çok rahatım. Umarım bu davranış herkese örnek olur” diye konuştu. 

Ghozlan: “Filiz Hanım'a çok teşekkür ediyorum”

Cüzdan sahibi Fadi Ghozlan ise “Filiz Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Paramı geri getirdi” cümleleriyle duygularını ifade etti. Ghozlan, Filiz Karakaş’a göstermiş olduğu davranıştan dolayı teşekkür ederken, dükkanında satışını yaptığı parfümlerden de hediye etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.