lösev

Büyükşehir ve Kent Konseyi’nden Örnek Olacak Etkinlik

Genel 07.06.2019 - 06:25, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2540+ kez okundu.
 

Büyükşehir ve Kent Konseyi’nden Örnek Olacak Etkinlik

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi önemli bir çevre etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. 11 Haziran tarihinde Yelken Kulübü önünde gerçekleştirilecek olan çevre etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekilecek ve vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olması konusunda harekete geçirecek. Kent Konseyi’nin koordine ettiği etkinliğe MTSO, MDTO, AKUT, Turmepa Yelken Kulübü, MIP, TEMA Vakfı, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü de destek verecek. Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik saat 16.00’da Yelken Kulübü önünden başlayacak. Mersin’de sahillerde, parklarında ve ormanlarında çöplere dikkat çekmek, plastik kullanımını azaltmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlikte görevliler ve vatandaşlar çöp toplayarak hem çevreyi temizleyecekler hem de temiz çevre konusunda farkındalık yaratacaklar. Program açılış konuşmaları ile başlayacak ve Optimum Dans Studio’nun Aero Dans Gösterisi ile devam edecek. Programda interactive club dansı, turmepa atık standında bilgilendirme yapılacak ve kadınların ürünlerini satabileceği stantlar yer alacak. Tüm bu etkinliklerin ardından sahil temizliğine geçilecek. Etkinlik yapıldıktan sonra  toplanan atıklar sergilenecek ve ne kadar atık toplandığı belirlenerek geri dönüşüme gönderilecek. Düzenlenen etkinlik bir kereliğine mahsus olamayacak ve paydaşlarla birlikte düzenli aralıklarla paydaşların belirleyeceği yerde temizlik yapılarak etkinlik sürekli hale getirilecek.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi önemli bir çevre etkinliğine imza atmaya hazırlanıyor. 11 Haziran tarihinde Yelken Kulübü önünde gerçekleştirilecek olan çevre etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekilecek ve vatandaşları çevreye karşı daha duyarlı olması konusunda harekete geçirecek. Kent Konseyi’nin koordine ettiği etkinliğe MTSO, MDTO, AKUT, Turmepa Yelken Kulübü, MIP, TEMA Vakfı, Mersin Tenis Yelken ve Yüzme Kulübü de destek verecek.
Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik saat 16.00’da Yelken Kulübü önünden başlayacak. Mersin’de sahillerde, parklarında ve ormanlarında çöplere dikkat çekmek, plastik kullanımını azaltmak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlikte görevliler ve vatandaşlar çöp toplayarak hem çevreyi temizleyecekler hem de temiz çevre konusunda farkındalık yaratacaklar.
Program açılış konuşmaları ile başlayacak ve Optimum Dans Studio’nun Aero Dans Gösterisi ile devam edecek. Programda interactive club dansı, turmepa atık standında bilgilendirme yapılacak ve kadınların ürünlerini satabileceği stantlar yer alacak. Tüm bu etkinliklerin ardından sahil temizliğine geçilecek. Etkinlik yapıldıktan sonra  toplanan atıklar sergilenecek ve ne kadar atık toplandığı belirlenerek geri dönüşüme gönderilecek. Düzenlenen etkinlik bir kereliğine mahsus olamayacak ve paydaşlarla birlikte düzenli aralıklarla paydaşların belirleyeceği yerde temizlik yapılarak etkinlik sürekli hale getirilecek.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.