lösev

BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI KENT GENELİNE YAYIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - BLOK HABER | 06.04.2021 - 08:54, Güncelleme: 06.04.2021 - 08:54 4248+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI KENT GENELİNE YAYIYOR

BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI KENT GENELİNE YAYIYOR

BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI KENT GENELİNE YAYIYOR BÜYÜKŞEHİR’İN YOL ASFALT EKİBİ DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, konforlu yollar ve daha rahat bir ulaşım için kentin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin birçok noktasında gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezde ve kırsalda yıllardır ihmal edilen yolları yenileyerek ulaşımda büyük kolaylık sağlayan ekipler, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetlere göre yol haritasını belirliyor. Ekipler, Akdeniz ilçesi Karacailyas Mahallesi Kışla Caddesi’nde asfalta hazırlık çalışmasının hemen ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Yoğun çalışma sonucu yol asfalt çalışmaları tamamlanan yol, hızla vatandaşların hizmetine sunuldu. Ekipler yol yapım çalışmalarına hız verdi Kent genelinde çalışmalarını hızlandıran ekipler, Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi 25124 Sokak ve Toroslar Yalınayak Mahallesi Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt serimini tamamladı. Ekipler, Toroslar ilçesi 205. Cadde’de de sıcak asfalt serimi ile birlikte kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların ardından hızla hizmete sunulan yol hem sürücüler hem de yayalar için yenilendi. Bölgenin ihtiyacına göre rampa ve gerekli düzenlemeler ekipler tarafından gerçekleştiriliyor. Ekiplerin bir diğer durağı da Toroslar ilçesi Çavuşlu Mahallesi 209. Cadde oldu. Bölgede sıcak asfalt serimi tamamlandı.
BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI KENT GENELİNE YAYIYOR

BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI KENT GENELİNE YAYIYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN YOL ASFALT EKİBİ DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, konforlu yollar ve daha rahat bir ulaşım için kentin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Akdeniz, Yenişehir ve Toroslar ilçelerinde sıcak asfalt ve kaldırım çalışması gerçekleştirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin birçok noktasında gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Merkezde ve kırsalda yıllardır ihmal edilen yolları yenileyerek ulaşımda büyük kolaylık sağlayan ekipler, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetlere göre yol haritasını belirliyor.

Ekipler, Akdeniz ilçesi Karacailyas Mahallesi Kışla Caddesi’nde asfalta hazırlık çalışmasının hemen ardından sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Yoğun çalışma sonucu yol asfalt çalışmaları tamamlanan yol, hızla vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ekipler yol yapım çalışmalarına hız verdi

Kent genelinde çalışmalarını hızlandıran ekipler, Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi 25124 Sokak ve Toroslar Yalınayak Mahallesi Atatürk Caddesi’nde sıcak asfalt serimini tamamladı.

Ekipler, Toroslar ilçesi 205. Cadde’de de sıcak asfalt serimi ile birlikte kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmaların ardından hızla hizmete sunulan yol hem sürücüler hem de yayalar için yenilendi. Bölgenin ihtiyacına göre rampa ve gerekli düzenlemeler ekipler tarafından gerçekleştiriliyor.

Ekiplerin bir diğer durağı da Toroslar ilçesi Çavuşlu Mahallesi 209. Cadde oldu. Bölgede sıcak asfalt serimi tamamlandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.