lösev

BÜYÜKŞEHİRDEN ESTETİK GÖRÜNÜME KATKI

Mersin Büyükşehir Belediyesi (BH) - BLOK HABER | 08.03.2021 - 09:24, Güncelleme: 08.03.2021 - 09:24 4069+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDEN ESTETİK GÖRÜNÜME KATKI

BÜYÜKŞEHİRDEN ESTETİK GÖRÜNÜME KATKI

BÜYÜKŞEHİR, KALDIRIMLARI HEM YENİLİYOR HEM BİTKİLENDİRİYOR BÜYÜKŞEHİR’DEN ESTETİK GÖRÜNÜME KATKI Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi’nde 11. ve 34. Cadde ile Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan bölgede hem kaldırım hem de ağaç dikim çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından kent peyzajına katkı sağlamak amacıyla kaldırımlara egzoz gazı absorbe eden ve gölge yapan türlerden ağaçlarla dikim yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, yapılan bitkilendirme çalışmaları ile yeşil dokunun önemini vurgulayan anlayışını kent genelinde hissettiriyor. Park ve Bahçeler Dairesi ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, Yenişehir İlçesi’nde 11. ve 34. Cadde ile Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan kaldırımlarda hem yenileme hem de ağaç dikim çalışması gerçekleştirdi. Kaldırımlar hem yenilendi hem ağaçlandırıldı Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından kent peyzajına katkı sağlamak amacıyla kaldırımlara egzoz gazı absorbe eden ve gölge yapan türlerden ağaçlarla dikim yapıldı. Kent içi bulvar ve kaldırımlardaki bitkilendirme çalışmaları kapsamında 11. Cadde’ye 62 adet İsrail Kauçuğu (Ficus nitida), 34. Cadde’ye ise kaldırım yenileme çalışmasının ardından 45 adet Jakaranda (Jacaranda mimosifolia) türü ağaç dikimi gerçekleştirildi. Ekipler, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde de trafik kazaları ve hastalık ya da zararlılardan kuruyarak ölen 19 adet ağacın çukurunu dikime hazır hale getirdi. Ekipler, ağaç dikim işlemine devam edecek.
BÜYÜKŞEHİRDEN ESTETİK GÖRÜNÜME KATKI

BÜYÜKŞEHİR, KALDIRIMLARI HEM YENİLİYOR HEM BİTKİLENDİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR’DEN ESTETİK GÖRÜNÜME KATKI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir İlçesi’nde 11. ve 34. Cadde ile Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan bölgede hem kaldırım hem de ağaç dikim çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından kent peyzajına katkı sağlamak amacıyla kaldırımlara egzoz gazı absorbe eden ve gölge yapan türlerden ağaçlarla dikim yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yapılan bitkilendirme çalışmaları ile yeşil dokunun önemini vurgulayan anlayışını kent genelinde hissettiriyor. Park ve Bahçeler Dairesi ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, Yenişehir İlçesi’nde 11. ve 34. Cadde ile Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan kaldırımlarda hem yenileme hem de ağaç dikim çalışması gerçekleştirdi.

Kaldırımlar hem yenilendi hem ağaçlandırıldı

Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri tarafından kent peyzajına katkı sağlamak amacıyla kaldırımlara egzoz gazı absorbe eden ve gölge yapan türlerden ağaçlarla dikim yapıldı. Kent içi bulvar ve kaldırımlardaki bitkilendirme çalışmaları kapsamında 11. Cadde’ye 62 adet İsrail Kauçuğu (Ficus nitida), 34. Cadde’ye ise kaldırım yenileme çalışmasının ardından 45 adet Jakaranda (Jacaranda mimosifolia) türü ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Ekipler, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde de trafik kazaları ve hastalık ya da zararlılardan kuruyarak ölen 19 adet ağacın çukurunu dikime hazır hale getirdi. Ekipler, ağaç dikim işlemine devam edecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.