lösev

BÜYÜKŞEHİR’İN MAKİNA İKMAL SAHASI YENİLENİYOR

Genel (BH) - BLOK HABER | 25.01.2021 - 09:34, Güncelleme: 25.01.2021 - 09:34 3510+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN MAKİNA İKMAL SAHASI YENİLENİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha etkin hizmet verebilmek ve personele konforlu bir çalışma ortamı sunabilmek için hizmet binalarını yeniliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan araçların bakım ve onarımlarının yapıldığı Makine İkmal Sahası olarak da bilinen Teknik Birimler Yerleşkesi’nde saha iyileştirme çalışmaları yürütülüyor. Altyapı çalışmalarının sürdüğü alanda zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra personele daha rahat bir çalışma ortamı sunulacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha etkin hizmet verebilmek ve personele konforlu bir çalışma ortamı sunabilmek için hizmet binalarını yeniliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Makina İkmal Sahası olarak da bilinen Teknik Birimler Yerleşkesi yenileniyor. Personele rahat bir çalışma ortamı sunulacak Teknik daire başkanlıklarının yer aldığı ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan tüm araçların bakım ve onarımlarının yapıldığı Teknik Birimler Yerleşkesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında önce altyapı işlemleri tamamlanacak. Ardından zemin iyileştirme çalışmaları yapılacak. Tüm elektrik ve mekanik tesisat işlemlerinin tamamlanmasının ardından personele daha rahat bir çalışma ortamı sunulacak. İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uygun şekilde yapılandırılacak olan yerleşkede yürütülen çalışmalar, sürekli iyileştirme ve çalışma konfor şartlarının artırılması bakış açısı ile devam ettirilecek.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha etkin hizmet verebilmek ve personele konforlu bir çalışma ortamı sunabilmek için hizmet binalarını yeniliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan araçların bakım ve onarımlarının yapıldığı Makine İkmal Sahası olarak da bilinen Teknik Birimler Yerleşkesi’nde saha iyileştirme çalışmaları yürütülüyor. Altyapı çalışmalarının sürdüğü alanda zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra personele daha rahat bir çalışma ortamı sunulacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara daha etkin hizmet verebilmek ve personele konforlu bir çalışma ortamı sunabilmek için hizmet binalarını yeniliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Makina İkmal Sahası olarak da bilinen Teknik Birimler Yerleşkesi yenileniyor.

Personele rahat bir çalışma ortamı sunulacak

Teknik daire başkanlıklarının yer aldığı ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan tüm araçların bakım ve onarımlarının yapıldığı Teknik Birimler Yerleşkesi’nde başlatılan çalışmalar kapsamında önce altyapı işlemleri tamamlanacak. Ardından zemin iyileştirme çalışmaları yapılacak.

Tüm elektrik ve mekanik tesisat işlemlerinin tamamlanmasının ardından personele daha rahat bir çalışma ortamı sunulacak. İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerine uygun şekilde yapılandırılacak olan yerleşkede yürütülen çalışmalar, sürekli iyileştirme ve çalışma konfor şartlarının artırılması bakış açısı ile devam ettirilecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.