lösev

 BÜYÜKŞEHİR’İN YENİCE VE ÇEVRESİNDE YOL YAPIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mersin (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 16.02.2021 - 08:51, Güncelleme: 16.02.2021 - 08:51 3546+ kez okundu.
 

 BÜYÜKŞEHİR’İN YENİCE VE ÇEVRESİNDE YOL YAPIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 BÜYÜKŞEHİR’İN YENİCE VE ÇEVRESİNDE YOL YAPIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 BÜYÜKŞEHİR’İN YENİCE VE ÇEVRESİNDE YOL YAPIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım ve bakım ekiplerinin sorumluluk alanındaki birçok noktada çalışmaları devam ediyor.   Büyükşehir ekipleri, Mersin’in en doğu kısmında yer alan Yenice mahallesi ile çevresindeki diğer yerleşim yerlerinde, grup ve bağlantı yollarında bakım ve onarım faaliyetleri sürüyor.   Bu kapsamda Yenice merkez ile çevresinde bulunan Özlüce, Kütüklü, Kargılı, Camilimanda, Arıklı, Kocaköy ve diğer mahallelerde, geride kalan yaklaşık 2 yıllık süreçte ana bağlantı yolları ile ulaşımın sağlandığı diğer yollarda asfaltlama ve iyileştirme çalışması uygulandı.   Yüzlerce ton malzeme kullanıldı Bin 130 ton sıcak asfaltla yamanın yapıldığı çalışmalarda, 768 ton stabilize malzeme, 4 bin 341 ton filler malzeme, 191 ton mıcır malzeme kullanıldı.   40 ton rotmiks ile yama faaliyetini yerine getiren Büyükşehir ekipleri, tarım alanlarının yoğun olduğu ve sıklıkla kullanılan bölgede, farklı noktalara 10 adet 600’lük büz boru ve 3 adet 400’lük büz boru yerleştirdi.   58 kamyon asfalt kırığı malzemenin serilip, sıkıştırıldığı işlemler kapsamında 137 km greyderli yol tesviye, 15 km malzemeli yol bakım, 14 km banket açma faaliyeti yürütüldü. Çalışmalar kapsamında parke ve bordür tamirat ve sathi kaplamada gerçekleştirildi.
 BÜYÜKŞEHİR’İN YENİCE VE ÇEVRESİNDE YOL YAPIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 BÜYÜKŞEHİR’İN YENİCE VE ÇEVRESİNDE YOL YAPIM VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol yapım ve bakım ekiplerinin sorumluluk alanındaki birçok noktada çalışmaları devam ediyor.

 

Büyükşehir ekipleri, Mersin’in en doğu kısmında yer alan Yenice mahallesi ile çevresindeki diğer yerleşim yerlerinde, grup ve bağlantı yollarında bakım ve onarım faaliyetleri sürüyor.

 

Bu kapsamda Yenice merkez ile çevresinde bulunan Özlüce, Kütüklü, Kargılı, Camilimanda, Arıklı, Kocaköy ve diğer mahallelerde, geride kalan yaklaşık 2 yıllık süreçte ana bağlantı yolları ile ulaşımın sağlandığı diğer yollarda asfaltlama ve iyileştirme çalışması uygulandı.

 

Yüzlerce ton malzeme kullanıldı

Bin 130 ton sıcak asfaltla yamanın yapıldığı çalışmalarda, 768 ton stabilize malzeme, 4 bin 341 ton filler malzeme, 191 ton mıcır malzeme kullanıldı.

 

40 ton rotmiks ile yama faaliyetini yerine getiren Büyükşehir ekipleri, tarım alanlarının yoğun olduğu ve sıklıkla kullanılan bölgede, farklı noktalara 10 adet 600’lük büz boru ve 3 adet 400’lük büz boru yerleştirdi.

 

58 kamyon asfalt kırığı malzemenin serilip, sıkıştırıldığı işlemler kapsamında 137 km greyderli yol tesviye, 15 km malzemeli yol bakım, 14 km banket açma faaliyeti yürütüldü.

Çalışmalar kapsamında parke ve bordür tamirat ve sathi kaplamada gerçekleştirildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.