lösev

Çağla Şıkel in form sırrı

Magazin (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2021 - 14:21, Güncelleme: 12.03.2021 - 14:21 7600+ kez okundu.
 

Çağla Şıkel in form sırrı

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel formda kalma sırlarını açıkladı.

Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, formda kalma sırlarını açıkladı. 42 yaşındaki Çağla Şıkel, güzelliği ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Uzun süredir podyumdan uzak olan Çağla Şıkel, nasıl formda kaldığını anlattı. "GAZLI İÇECEK İÇMEM" Mevsiminde olan sebzeleri tükettiğini söyleyen Şıkel, "Gazlı içecek içmem. Ayran ve su tüketirim. 15 senedir bir kesme şeker bile kullanmadım. "ARADA ABUR CUBUR YİYORUM" Fiziğimi korumak için aç kalıyorum diye bir şey yok. Dengeli beslenmeye özen gösteriyorum ama aralarda fast food ve abur cubur da yediğim oluyor." dedi. "HAMBURGERİ ÇOK SEVİYORUM" Şıkel, daha önce verdiği bir röportajda ise; "Hamburgeri çok seviyorum. Patates kızartmasının kokusunu duyunca içine atlayıp yüzesim geliyor." demişti.  
Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel formda kalma sırlarını açıkladı.


Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, formda kalma sırlarını açıkladı.

42 yaşındaki Çağla Şıkel, güzelliği ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Uzun süredir podyumdan uzak olan Çağla Şıkel, nasıl formda kaldığını anlattı.

"GAZLI İÇECEK İÇMEM"

Mevsiminde olan sebzeleri tükettiğini söyleyen Şıkel, "Gazlı içecek içmem. Ayran ve su tüketirim. 15 senedir bir kesme şeker bile kullanmadım.

"ARADA ABUR CUBUR YİYORUM"

Fiziğimi korumak için aç kalıyorum diye bir şey yok. Dengeli beslenmeye özen gösteriyorum ama aralarda fast food ve abur cubur da yediğim oluyor." dedi.

"HAMBURGERİ ÇOK SEVİYORUM"

Şıkel, daha önce verdiği bir röportajda ise; "Hamburgeri çok seviyorum. Patates kızartmasının kokusunu duyunca içine atlayıp yüzesim geliyor." demişti.

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.