lösev

Çağrılar Bayramda Da Yanıtsız Kalmıyor

Genel 04.06.2019 - 09:56, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3314+ kez okundu.
 

Çağrılar Bayramda Da Yanıtsız Kalmıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, Ramazan Bayramı’nda da vatandaşlardan gelen çağrıları yanıtsız bırakmıyor. Mersin halkının sıkıntı ve taleplerini Ramazan Bayramı süresince de dinlemeye devam eden Çağrı Merkezi çalışanları, vatandaşların sorunsuz ve rahat bir bayram geçirmeleri için çaba gösteriyor. 7/ 24 görevi başında olan Çağrı Merkezi çalışanları Ramazan Bayramı boyunca da Mersinlilerin hizmetinde olmaya devam ediyor. Mersinli vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikâyetler 444 2 153 numaralı telefondan yanıtlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden istek ve talepte bulunanlar, tespit edilen olumsuzluklar hakkında şikâyette bulunmak isteyenler bayram süresince Çağrı Merkezi’nin numarasını arayarak istek, talep ve şikâyetlerini iletebiliyorlar. Vatandaştan alınan bildirimler, ilgili daire başkanlıklarına bildiriliyor ve sorunlar en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuluyor. Anamur’dan Tarsus’a kadar Mersinlilerin her türlü istek, öneri ve şikâyetlerini ücretsiz olarak 7 gün 24 saat iletilebildiği ’444 2 153’ çağrı merkezi, kullandığı son teknoloji sistemler ile bu bayramda da vatandaşların sorunlarına hızlı, kaliteli ve etkili bir şekilde çözüm buluyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi Personeli Ali, bayram süresi boyunca da Mersin halkını dinlemeye ve sorunlarına çözüm üretebilmek için çağrı aldıkları konuları ilgili daire başkanlıklarına iletmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Belediyemiz olarak 7/24 bu bayramda da vatandaşlarımıza hizmet vermek için ekip olarak çalışıyoruz. Talep, istek ve şikâyetlerinizi Mersinimizin her noktasından bizlere bildirebilirsiniz. İlgili dairelerimize aktarımını sağlayıp, gerekli işlemlerin yapılması yönünde şikâyetlerini iletiyoruz”dedi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi Personeli Nuriye de “Çağrı Merkezimiz 7/24 açıktır. Sizden gelen talep ve önerileri sistemimize kaydedip, ilgili birimlere yönlendirilmesini sağlıyoruz” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, Ramazan Bayramı’nda da vatandaşlardan gelen çağrıları yanıtsız bırakmıyor. Mersin halkının sıkıntı ve taleplerini Ramazan Bayramı süresince de dinlemeye devam eden Çağrı Merkezi çalışanları, vatandaşların sorunsuz ve rahat bir bayram geçirmeleri için çaba gösteriyor. 7/ 24 görevi başında olan Çağrı Merkezi çalışanları Ramazan Bayramı boyunca da Mersinlilerin hizmetinde olmaya devam ediyor. Mersinli vatandaşlardan gelen talep, istek ve şikâyetler 444 2 153 numaralı telefondan yanıtlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi’nden istek ve talepte bulunanlar, tespit edilen olumsuzluklar hakkında şikâyette bulunmak isteyenler bayram süresince Çağrı Merkezi’nin numarasını arayarak istek, talep ve şikâyetlerini iletebiliyorlar. Vatandaştan alınan bildirimler, ilgili daire başkanlıklarına bildiriliyor ve sorunlar en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuluyor.
Anamur’dan Tarsus’a kadar Mersinlilerin her türlü istek, öneri ve şikâyetlerini ücretsiz olarak 7 gün 24 saat iletilebildiği ’444 2 153’ çağrı merkezi, kullandığı son teknoloji sistemler ile bu bayramda da vatandaşların sorunlarına hızlı, kaliteli ve etkili bir şekilde çözüm buluyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi Personeli Ali, bayram süresi boyunca da Mersin halkını dinlemeye ve sorunlarına çözüm üretebilmek için çağrı aldıkları konuları ilgili daire başkanlıklarına iletmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Belediyemiz olarak 7/24 bu bayramda da vatandaşlarımıza hizmet vermek için ekip olarak çalışıyoruz. Talep, istek ve şikâyetlerinizi Mersinimizin her noktasından bizlere bildirebilirsiniz. İlgili dairelerimize aktarımını sağlayıp, gerekli işlemlerin yapılması yönünde şikâyetlerini iletiyoruz”dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi Personeli Nuriye de “Çağrı Merkezimiz 7/24 açıktır. Sizden gelen talep ve önerileri sistemimize kaydedip, ilgili birimlere yönlendirilmesini sağlıyoruz” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.