lösev

Çamlıyayla Tarsus Yolu Açılmayı Bekliyor

Genel 07.06.2019 - 14:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 2614+ kez okundu.
 

Çamlıyayla Tarsus Yolu Açılmayı Bekliyor

Kış aylarında toprak kayması nedeniyle ulaşıma kapanan Tarsus - Çamlıyayla  kara yolu ana güzergahı ulaşıma açılmayı bekliyor. Tarsus'un Ulaş Köyü mevkinde, kış aylarında aşırı yağıştan dolayı çöken yol ulaşıma kapanmıştı. Yaz aylarında nüfusu 100 bini geçen Çamlıyayla ilçesi'ne rahat ulaşım için yolun bir an önce onarımı yapılarak ulaşıma açılması gerekiyor. Öte yandan ulaşım, ulaş köyü içerisinden geçen eski yola verilen bağlantı ile sağlanıyor.
Kış aylarında toprak kayması nedeniyle ulaşıma kapanan Tarsus - Çamlıyayla  kara yolu ana güzergahı ulaşıma açılmayı bekliyor.
Tarsus'un Ulaş Köyü mevkinde, kış aylarında aşırı yağıştan dolayı çöken yol ulaşıma kapanmıştı. Yaz aylarında nüfusu 100 bini geçen Çamlıyayla ilçesi'ne rahat ulaşım için yolun bir an önce onarımı yapılarak ulaşıma açılması gerekiyor. Öte yandan ulaşım, ulaş köyü içerisinden geçen eski yola verilen bağlantı ile sağlanıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.