lösev

ÇAMLIYAYLA'DA BİR ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Sağlık 12.06.2019 - 05:41, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3822+ kez okundu.
 

ÇAMLIYAYLA'DA BİR ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Mersinin Çamlıyayla İlçesinden Tarsus istikametine seyir halinde olan 33 NPL 58 plakalı araç şarampole yuvarlandı. İçinde iki kişinin olduğu araca ilk önce yoldan geçen başka araç sürücüleri yardım etti. Olay yerine çağrılan 112 ve Jandarma ekipleri yaralı olan iki kişiyi Tarsus'taki hastaneye sevk ettiler. Araç sürücü 1975 doğumlu Aydın Sakar, "Belçınar mahallesine geldiği esnada havanın yağışlı olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandığını söyledi. Kazaya karışan araçta yolcu olarak bulunan Fuat BALIKÇI ise hafif yaralandı. Olay ile ilgili olarak Çamlıyayla Jandarma Komutanlığı soruşturma başlattı.
Mersinin Çamlıyayla İlçesinden Tarsus istikametine seyir halinde olan 33 NPL 58 plakalı araç şarampole yuvarlandı. İçinde iki kişinin olduğu araca ilk önce yoldan geçen başka araç sürücüleri yardım etti. Olay yerine çağrılan 112 ve Jandarma ekipleri yaralı olan iki kişiyi Tarsus'taki hastaneye sevk ettiler.
Araç sürücü 1975 doğumlu Aydın Sakar, "Belçınar mahallesine geldiği esnada havanın yağışlı olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandığını söyledi. Kazaya karışan araçta yolcu olarak bulunan Fuat BALIKÇI ise hafif yaralandı. Olay ile ilgili olarak Çamlıyayla Jandarma Komutanlığı soruşturma başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.