lösev

CANER ERKİN FENERBAHÇEDEN AYRILIYOR MU

Spor (BH) - BLOK HABER | 04.08.2021 - 15:52, Güncelleme: 04.08.2021 - 15:55 3334+ kez okundu.
 

CANER ERKİN FENERBAHÇEDEN AYRILIYOR MU

Bir sakatlığı olmadığı belirtilen 32 yaşındaki sol bek Dinamo Kiev ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna alınmadı

Gökhan Gönül'den sonra Caner Erkin de gidici gibi. Vitor Pereira'nın, Caner'in performansından memnun olmadığı ve kulüpten gönderilmesi gerektiği şeklinde rapor sunduğu iddia edildi. Akabinde Caner, Dinamo Kiev maçının kadrosuna alınmadı.KULÜP BUL Yönetimin Caner'e, "Seninle devam etmek istemiyoruz, kulüp bulursan herkes için daha iyi olur" dediği öne sürüldü. Caner'le ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil.  
Bir sakatlığı olmadığı belirtilen 32 yaşındaki sol bek Dinamo Kiev ile oynanacak hazırlık maçının kadrosuna alınmadı

Gökhan Gönül'den sonra  Caner Erkin de gidici gibi. Vitor Pereira'nın, Caner'in performansından memnun olmadığı ve kulüpten gönderilmesi gerektiği şeklinde rapor sunduğu iddia edildi. Akabinde Caner,  Dinamo Kiev maçının kadrosuna alınmadı.KULÜP BUL Yönetimin Caner'e, "Seninle devam etmek istemiyoruz, kulüp bulursan herkes için daha iyi olur" dediği öne sürüldü. Caner'le ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.