lösev

ÇATLAMIŞ DUDAKLAR İÇİN PRATİK MASKE TARİFİ

Yaşam (BH) - BLOK HABER | 02.03.2021 - 13:10, Güncelleme: 02.03.2021 - 13:10 3560+ kez okundu.
 

ÇATLAMIŞ DUDAKLAR İÇİN PRATİK MASKE TARİFİ

ÇATLAMIŞ DUDAKLAR İÇİN PRATİK MASKE TARİFİ

Soğuk havanın kuru etkisiyle nemini kaybeden dudaklarınızı, evdeki malzemeleri kullanarak hazırlayacağınız basit bir maskeyle eski haline çevirebilirsiniz. Yoğurdun ölü deriyi temizleme özelliği ile peeling görevi görecek bu maske, ilk seferde gözle görünür bir etki bırakacak. İstediğiniz esansiyel yağı kullanarak zenginleştirebileceğiniz bu tarifi haftada sadece bir kez uygulayarak yumuşacık dudaklara sahip olmak çok kolay.  İşte tarifin detayları ;  Malzemeler 1/4 çay kaşığı kil veya karbonat 1/4 çay kaşığı yoğurt 2-3 damla lavanta veya gül yağı Yapılışı 1. Yoğurt ve kili bir macun haline getirin. Ardından lavanta ya da gül yağını ekleyerek karıştırın. 2. Hazırladığınız maskeyi kuru dudaklarınıza bolca uygulayın ve 10 ila 15 dakika kadar bekletin. Dudağınızda kuruyan maskeyi peeling yaparak çıkarın ve ılık su ile durulayın. 3. İsteğe bağlı olarak, maskeyi uyguladıktan sonra üstüne dudaklarınıza tekrar lavanta veya gül yağı sürebilirsiniz. Böylelikle dudaklarınız, besinleri daha iyi hapsedecektir.
ÇATLAMIŞ DUDAKLAR İÇİN PRATİK MASKE TARİFİ

Soğuk havanın kuru etkisiyle nemini kaybeden dudaklarınızı, evdeki malzemeleri kullanarak hazırlayacağınız basit bir maskeyle eski haline çevirebilirsiniz. Yoğurdun ölü deriyi temizleme özelliği ile peeling görevi görecek bu maske, ilk seferde gözle görünür bir etki bırakacak. İstediğiniz esansiyel yağı kullanarak zenginleştirebileceğiniz bu tarifi haftada sadece bir kez uygulayarak yumuşacık dudaklara sahip olmak çok kolay. 

İşte tarifin detayları ; 

Malzemeler

1/4 çay kaşığı kil veya karbonat

1/4 çay kaşığı yoğurt

2-3 damla lavanta veya gül yağı

Yapılışı

1. Yoğurt ve kili bir macun haline getirin. Ardından lavanta ya da gül yağını ekleyerek karıştırın.

2. Hazırladığınız maskeyi kuru dudaklarınıza bolca uygulayın ve 10 ila 15 dakika kadar bekletin. Dudağınızda kuruyan maskeyi peeling yaparak çıkarın ve ılık su ile durulayın.

3. İsteğe bağlı olarak, maskeyi uyguladıktan sonra üstüne dudaklarınıza tekrar lavanta veya gül yağı sürebilirsiniz. Böylelikle dudaklarınız, besinleri daha iyi hapsedecektir.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.