lösev

Çekyat alev aldı, iş yerinde hasara yol açtı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2022 - 11:43, Güncelleme: 27.06.2022 - 10:16 2659+ kez okundu.
 

Çekyat alev aldı, iş yerinde hasara yol açtı

Çekyat alev aldı, iş yerinde hasara yol açtı

Mersin’in Tarsus ilçesinde kadın kuaförünün ön tarafında bulunan çekyat alev aldı. Çekyattan yükselen alevler iş yerinde hasara neden oldu.Alınan bilgiye göre, Girne Mahallesi Sait Polat Bulvarı 2024/2 adresinde bulunan ve kepengi kapalı olan kadın kuaförünün önünde bulunan çekyat, gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.Çekyatın yanmasıyla yükselen alevler, kepengin ısınmasına ve iç tarafta bulunan PVC kapı ve çerçevesinin erimesine neden oldu. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. İş yerinde kısmi zarar meydana geldi.
Çekyat alev aldı, iş yerinde hasara yol açtı
Mersin’in Tarsus ilçesinde kadın kuaförünün ön tarafında bulunan çekyat alev aldı. Çekyattan yükselen alevler iş yerinde hasara neden oldu.
Alınan bilgiye göre, Girne Mahallesi Sait Polat Bulvarı 2024/2 adresinde bulunan ve kepengi kapalı olan kadın kuaförünün önünde bulunan çekyat, gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı.
Çekyatın yanmasıyla yükselen alevler, kepengin ısınmasına ve iç tarafta bulunan PVC kapı ve çerçevesinin erimesine neden oldu. İhbar üzerine olay yerine intikal eden Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri alevleri söndürdü. İş yerinde kısmi zarar meydana geldi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.