lösev

Celal Şengör e fay hatlarını taşısak deprem yok olur mu sorusu

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 29.04.2021 - 09:24, Güncelleme: 29.04.2021 - 09:24 4102+ kez okundu.
 

Celal Şengör e fay hatlarını taşısak deprem yok olur mu sorusu

Celal Şengör e fay hatlarını taşısak deprem yok olur mu sorusu

Ramazan aylarında genelde ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu ve emsallerinin çıktığı programlarda gelen birbirinden ilginç soruların bir benzeri, bu kez jeolog Celal Şengör'e soruldu. Prof. Dr. Celal Şengör'ün, internet üzerinden kendisine sorulan soru da verdiği yanıtı da dikkat çekdi. "FAY HATLARINI TAŞIRSAK" SORUSU "Fay hatlarını taşırsak depremin önüne geçmiş olur muyuz?" diye soran kadına Celal Şengör, "Nasıl yapacağız abla onu?" dedikten sonra büyük bir sakinlik ve ciddiyetle kendisine fay hattının ne olduğu ayrıntılarıyla izah etti.
Celal Şengör e fay hatlarını taşısak deprem yok olur mu sorusu

Ramazan aylarında genelde ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu ve emsallerinin çıktığı programlarda gelen birbirinden ilginç soruların bir benzeri, bu kez jeolog Celal Şengör'e soruldu.

Prof. Dr. Celal Şengör'ün, internet üzerinden kendisine sorulan soru da verdiği yanıtı da dikkat çekdi.

"FAY HATLARINI TAŞIRSAK" SORUSU

"Fay hatlarını taşırsak depremin önüne geçmiş olur muyuz?" diye soran kadına Celal Şengör, "Nasıl yapacağız abla onu?" dedikten sonra büyük bir sakinlik ve ciddiyetle kendisine fay hattının ne olduğu ayrıntılarıyla izah etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.