lösev

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL BİZ TÜRKİYEYİZ

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 03.05.2021 - 14:08, Güncelleme: 03.05.2021 - 14:08 3417+ kez okundu.
 

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL BİZ TÜRKİYEYİZ

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL BİZ TÜRKİYEYİZ

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, iktidara sert eleştiride bulunarak, “Biz Türkiye’yiz! Siz ise ülkemizin üstüne çöreklenen kabus oldunuz” ifadelerini kullandı.   Başkan Ozan Varal, “1 Mayıs’ta alanlara çıkabilseydik, her zamanki gibi, güncel sorunlar üzerinden egemenlerin emekçileri soktuğu dar boğazı, hak gasplarını dile getirecek; daha fazla özgürlük, adalet, demokrasi talebimizi hep bir ağızdan, omuz omuza haykıracaktık” dedi.   İktidarın yasakçı mantıkla hareket ederek, toplumu sindirmeye çalıştığına dikkati çeken Başkan Av. Ozan Varal, “Bugün daha fazla özgürlük talebi; içki satın alma, evimizde içkimizi içebilme gibi kişisel hak ve özgürlükler açısından en basit, en temel, tartışmaya en kapalı; anayasal düzenle yönetilen demokratik bir hukuk devletinde söz konusu edilmesi bile komik kaçacak bir başlık üzerinden şekilleniyor. Evlerimize, odalarımıza, hayatlarımızın tam ortasına kadar giren siyasal İslam doktrinleriyle, milliyetçiliğin en sığ temsili olan sağın da sağında pozisyonlanmış Cumhur İttifakı’nın politikaları nefesimizi kesmeye ant içmiş gibi halkın boğazına çöktükçe çöküyor” şeklinde konuştu.
CHP TARSUS İLÇE BAŞKANI AV OZAN VARAL BİZ TÜRKİYEYİZ

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, iktidara sert eleştiride bulunarak, “Biz Türkiye’yiz! Siz ise ülkemizin üstüne çöreklenen kabus oldunuz” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Ozan Varal, “1 Mayıs’ta alanlara çıkabilseydik, her zamanki gibi, güncel sorunlar üzerinden egemenlerin emekçileri soktuğu dar boğazı, hak gasplarını dile getirecek; daha fazla özgürlük, adalet, demokrasi talebimizi hep bir ağızdan, omuz omuza haykıracaktık” dedi.
 
İktidarın yasakçı mantıkla hareket ederek, toplumu sindirmeye çalıştığına dikkati çeken Başkan Av. Ozan Varal, “Bugün daha fazla özgürlük talebi; içki satın alma, evimizde içkimizi içebilme gibi kişisel hak ve özgürlükler açısından en basit, en temel, tartışmaya en kapalı; anayasal düzenle yönetilen demokratik bir hukuk devletinde söz konusu edilmesi bile komik kaçacak bir başlık üzerinden şekilleniyor. Evlerimize, odalarımıza, hayatlarımızın tam ortasına kadar giren siyasal İslam doktrinleriyle, milliyetçiliğin en sığ temsili olan sağın da sağında pozisyonlanmış Cumhur İttifakı’nın politikaları nefesimizi kesmeye ant içmiş gibi halkın boğazına çöktükçe çöküyor” şeklinde konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.