lösev

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANINDAN MESAJ

Ekonomi (BH) - BLOK HABER | 28.12.2020 - 09:38, Güncelleme: 28.12.2020 - 09:44 3993+ kez okundu.
 

CHP TARSUS İLÇE BAŞKANINDAN MESAJ

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal'ın 27 Aralık Tarsus'un Kurtuluşu Mesajı

Bundan doksan dokuz yıl önce kahraman Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesi, nesilden nesile aktarılacak olan bir destana imza atmıştır. Emperyalist güçlerin işgalinden kurtulan şanlı Tarsus'umuzun kurtuluş gününü kutlamanın gururu içindeyiz. Kıyamete kadar unutulmayacak bu destan, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği karşı konulmaz mücadelenin en somut örneğidir. 27 Aralık Kurtuluş Günü'müzde bu toprakları, bize ölümsüz kılmak için canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sırasıyla Molla Kerim, Adile Onbaşı, Harputluoğlu Ahmet, Güllü Fakı, Kara Kazım ve adını sayamadığım daha nice aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyoruz.   Av. Ozan VARAL CHP Tarsus İlçe Başkanı
CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal'ın 27 Aralık Tarsus'un Kurtuluşu Mesajı

Bundan doksan dokuz yıl önce kahraman Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesi, nesilden nesile aktarılacak olan bir destana imza atmıştır. Emperyalist güçlerin işgalinden kurtulan şanlı Tarsus'umuzun kurtuluş gününü kutlamanın gururu içindeyiz.

Kıyamete kadar unutulmayacak bu destan, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği karşı konulmaz mücadelenin en somut örneğidir. 27 Aralık Kurtuluş Günü'müzde bu toprakları, bize ölümsüz kılmak için canlarını hiçe sayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve sırasıyla Molla Kerim, Adile Onbaşı, Harputluoğlu Ahmet, Güllü Fakı, Kara Kazım ve adını sayamadığım daha nice aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyoruz.

 

Av. Ozan VARAL

CHP Tarsus İlçe Başkanı

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.