lösev

Çocuk Festivali 23 yaşında

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 09.04.2022 - 10:41, Güncelleme: 09.04.2022 - 10:41 2825+ kez okundu.
 

Çocuk Festivali 23 yaşında

Çocuk Festivali 23 yaşında

  ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Folklor Müzik Gençlik Derneği'nin (FOMGED) birlikte düzenlediği 'Uluslararası Antalya Çocuk Festivali' bu sene 23'üncü yılını kutlayacak. Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destek verdiği 18- 24 Nisan arasında düzenlenecek festivale bu yıl, 9 farklı ülkeden, 15 gruptan yaklaşık 300 çocuk katılacak. Festivale katılacak ülkeler arasında Bulgaristan, Estonya, Litvanya, Filistin, Kırgızistan, Özbekistan, İran, Gürcistan ve Türkiye bulunacak. Festival programı 19 Nisan salı 16.00'da Atatürk Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek Sevgi Korteji ile başlayacak, 16.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda açılış gösterileri yapılacak. 21 Nisan Perşembe program konuk çocukların ve idarecilerinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaretiyle başlayıp, 21.00'da Karaalioğlu Parkı'nda dans ve müzik gösterileriyle devam edecek. 23 Nisan günü 16.00'da ise tüm çocukların katılımıyla Cam Piramit AKM Küçük Amfi Tiyatro'daki 23. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali gala programıyla son bulacak. FOTOĞRAFLI
Çocuk Festivali 23 yaşında

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Folklor Müzik Gençlik Derneği'nin (FOMGED) birlikte düzenlediği 'Uluslararası Antalya Çocuk Festivali' bu sene 23'üncü yılını kutlayacak.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destek verdiği 18- 24 Nisan arasında düzenlenecek festivale bu yıl, 9 farklı ülkeden, 15 gruptan yaklaşık 300 çocuk katılacak. Festivale katılacak ülkeler arasında Bulgaristan, Estonya, Litvanya, Filistin, Kırgızistan, Özbekistan, İran, Gürcistan ve Türkiye bulunacak.

Festival programı 19 Nisan salı 16.00'da Atatürk Parkı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar sürecek Sevgi Korteji ile başlayacak, 16.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda açılış gösterileri yapılacak. 21 Nisan Perşembe program konuk çocukların ve idarecilerinin Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaretiyle başlayıp, 21.00'da Karaalioğlu Parkı'nda dans ve müzik gösterileriyle devam edecek.

23 Nisan günü 16.00'da ise tüm çocukların katılımıyla Cam Piramit AKM Küçük Amfi Tiyatro'daki 23. Uluslararası Antalya Çocuk Festivali gala programıyla son bulacak.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.