lösev

Çocuklar "Bana bir masal anlat" oyunuyla moral buldu

27.02.2023 - 08:30, Güncelleme: 27.02.2023 - 08:30 1261+ kez okundu.
 

Çocuklar "Bana bir masal anlat" oyunuyla moral buldu

Ankara Büyükşehir Belediyesi tesislerinde ağırladığı depremzede çocuklar için kent gezileri düzenlerken, ABB Şehir Tiyatroları oyuncularının Kesikköprü Yerleşkesi’nde sahnelediği “Bana Bir Masal Anlat” oyunu da çocuklara moral oldu.ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından Başkente gelen 4 bin 500 depremzede vatandaşı Mamak ilçesi Araplar Mahallesi’ndeki Eserkent Sosyal Konutları, Kesikköprü Yerleşkesi ve diğer misafirhanelerinde ağırlamaya devam ediyor.  ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER      Depremzede çocukların yaşadıkları travmayı ve stresi atlatabilmeleri için psikolog ve uzman desteği sağlayan ABB, çocuklar için kent gezileri de düzenlemeye başladı.      ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Anıtkabir ziyareti kapsamında ilk etapta Kesikköprü Yerleşkesinde kalan depremzede çocuklar ve aileleri, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. ÇUBUK E-SPOR MERKEZİ KAPILARINI DEPREMZEDE ÇOCUKLARA AÇTI       ABB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı da Başkentte ilk kez kurulan Çubuk e-Spor Merkezi’nin kapılarını depremzede çocuklar için açtı.      Son model bilgisayar ve oyun konsollarıyla dijital dünyada yoğun ilgi gören en güzel oyunları oynayan depremzede çocuklar keyifli vakit geçirirken yaşadıkları stresten az da olsa uzaklaşma fırsatı yakaladılar.  TİYATROYLA MORAL BULDULAR      ABB Şehir Tiyatroları da bu sefer perdelerini Kesikköprü Yerleşkesi’nde kalan depremzede çocuklar için açtı.      Çocuklar, Nergiz Zaimi’nin yazdığı ve yönettiği tek perdelik çocuk oyunu “Bana Bir Masal Anlat” isimli çocuk oyununu izleyerek sanatın iyileştirici gücüyle buluştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tesislerinde ağırladığı depremzede çocuklar için kent gezileri düzenlerken, ABB Şehir Tiyatroları oyuncularının Kesikköprü Yerleşkesi’nde sahnelediği “Bana Bir Masal Anlat” oyunu da çocuklara moral oldu.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından Başkente gelen 4 bin 500 depremzede vatandaşı Mamak ilçesi Araplar Mahallesi’ndeki Eserkent Sosyal Konutları, Kesikköprü Yerleşkesi ve diğer misafirhanelerinde ağırlamaya devam ediyor.

 ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİLER

     Depremzede çocukların yaşadıkları travmayı ve stresi atlatabilmeleri için psikolog ve uzman desteği sağlayan ABB, çocuklar için kent gezileri de düzenlemeye başladı.

     ABB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Anıtkabir ziyareti kapsamında ilk etapta Kesikköprü Yerleşkesinde kalan depremzede çocuklar ve aileleri, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

ÇUBUK E-SPOR MERKEZİ KAPILARINI DEPREMZEDE ÇOCUKLARA AÇTI

      ABB Bilgi İşlem Daire Başkanlığı da Başkentte ilk kez kurulan Çubuk e-Spor Merkezi’nin kapılarını depremzede çocuklar için açtı.

     Son model bilgisayar ve oyun konsollarıyla dijital dünyada yoğun ilgi gören en güzel oyunları oynayan depremzede çocuklar keyifli vakit geçirirken yaşadıkları stresten az da olsa uzaklaşma fırsatı yakaladılar.

 TİYATROYLA MORAL BULDULAR

     ABB Şehir Tiyatroları da bu sefer perdelerini Kesikköprü Yerleşkesi’nde kalan depremzede çocuklar için açtı.

     Çocuklar, Nergiz Zaimi’nin yazdığı ve yönettiği tek perdelik çocuk oyunu “Bana Bir Masal Anlat” isimli çocuk oyununu izleyerek sanatın iyileştirici gücüyle buluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.