lösev

Çukurova Basketbol’un yeni koçu Emre Vatansever oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2022 - 17:47, Güncelleme: 03.06.2022 - 14:39 4521+ kez okundu.
 

Çukurova Basketbol’un yeni koçu Emre Vatansever oldu

Çukurova Basketbol’un yeni koçu Emre Vatansever oldu

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nde başantrenörlük görevine Emre Vatansever getirildi.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezonu Zafer Kalaycıoğlu ile tamamlayan Çukurova Basketbol, yeni sezon planlamaları doğrultusunda başantrenörünü belirledi. Şu anda Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi (WNBA) takımı takımı Chicago Sky’ın asistan koçluğunu yapan Emre Vatansever, ÇBK’nın yeni koçu oldu. Seattle Storm, Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi ve A Milli Kadın Takımlarında da çalışan Vatansever, 2021’de Chicago Sky ile WNBA şampiyonluğu yaşadı.Vatansever’in başarıları arasında, 2014 Euroleague şampiyonluğu, 2009 ve 2017 EuroCup şampiyonluğu, 2 KBSL şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası ve 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu bulunuyor.
Çukurova Basketbol’un yeni koçu Emre Vatansever oldu
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi’nde başantrenörlük görevine Emre Vatansever getirildi.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sezonu Zafer Kalaycıoğlu ile tamamlayan Çukurova Basketbol, yeni sezon planlamaları doğrultusunda başantrenörünü belirledi. Şu anda Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi (WNBA) takımı takımı Chicago Sky’ın asistan koçluğunu yapan Emre Vatansever, ÇBK’nın yeni koçu oldu. Seattle Storm, Galatasaray, Yakın Doğu Üniversitesi ve A Milli Kadın Takımlarında da çalışan Vatansever, 2021’de Chicago Sky ile WNBA şampiyonluğu yaşadı.
Vatansever’in başarıları arasında, 2014 Euroleague şampiyonluğu, 2009 ve 2017 EuroCup şampiyonluğu, 2 KBSL şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası ve 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğu bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.