lösev

CUMHUR İTTİFAKI: "SUYA SIFIR ZAM"

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 25.11.2020 - 14:04, Güncelleme: 25.11.2020 - 14:04 2462+ kez okundu.
 

CUMHUR İTTİFAKI: "SUYA SIFIR ZAM"

CUMHUR İTTİFAKI: "SUYA SIFIR ZAM"

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ)  Genel kurulunda öne çıkan konulardan biri olan 2021 yılı su tarifelerine zam teklifi, MHP ve AK Parti Grup Toplantılarında "Red" oyu aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan bütçede; 2021 yılında Tefe-Tüfe oranında suya zam yapılması talep edilmişti.  Cumhur İttifakı İl Başkanları, belediye başkanları ve meclis üyeleri, MESKİ Genel kurulu öncesinde bir araya gelerek  suya zam talebini reddetme kararı aldı. Cumhur İttifakı grup toplantılarında;  vatandaşın pandemi nedeniyle maddi sıkıntılar içerisinde olduğu hatırlatılarak, idarenin suya zam teklifinin geri çevrileceği öğrenildi. ATIK SU ORANI % 35'E ÇEKİLECEK Ayrıca Cumhur İttifakı meclis üyelerinin önerisiyle atık su oranının da yüzde 45'ten 35'e düşürüleceği kaydedildi.
CUMHUR İTTİFAKI: "SUYA SIFIR ZAM"

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ)  Genel kurulunda öne çıkan konulardan biri olan 2021 yılı su tarifelerine zam teklifi, MHP ve AK Parti Grup Toplantılarında "Red" oyu aldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan bütçede; 2021 yılında Tefe-Tüfe oranında suya zam yapılması talep edilmişti. 
Cumhur İttifakı İl Başkanları, belediye başkanları ve meclis üyeleri, MESKİ Genel kurulu öncesinde bir araya gelerek  suya zam talebini reddetme kararı aldı. Cumhur İttifakı grup toplantılarında;  vatandaşın pandemi nedeniyle maddi sıkıntılar içerisinde olduğu hatırlatılarak, idarenin suya zam teklifinin geri çevrileceği öğrenildi.

ATIK SU ORANI % 35'E ÇEKİLECEK

Ayrıca Cumhur İttifakı meclis üyelerinin önerisiyle atık su oranının da yüzde 45'ten 35'e düşürüleceği kaydedildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.