lösev

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan yerli aşı mesajı

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 01.06.2021 - 10:34, Güncelleme: 01.06.2021 - 10:34 8173+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan yerli aşı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan yerli aşı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yıl bitmeden kendi aşısına kavuşacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek alınan kararları açıkladı. Erdoğan, kararları açıklamadan önce önemli açıklamalarda bulundu. Yerli aşı konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl bitmeden Türkiye'nin yerli aşısına kavuşacağını söyledi. AŞI SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Haziranı tam manasıyla bir aşı seferberliği ayına dönüştürmek için imkanları sonuna kadar zorlayacağız. BioNTech, Sinovac ve Sputnik V gibi sözleşmesi yapılan farklı aşılardan haziran ayında mümkün olan en yüksek sayıda miktarın ülkemize getirilmesi ve süratle uygulanması için yoğun hazırlık içindeyiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan dan yerli aşı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yıl bitmeden kendi aşısına kavuşacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçerek alınan kararları açıkladı.

Erdoğan, kararları açıklamadan önce önemli açıklamalarda bulundu.

Yerli aşı konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıl bitmeden Türkiye'nin yerli aşısına kavuşacağını söyledi.

AŞI SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Haziranı tam manasıyla bir aşı seferberliği ayına dönüştürmek için imkanları sonuna kadar zorlayacağız. BioNTech, Sinovac ve Sputnik V gibi sözleşmesi yapılan farklı aşılardan haziran ayında mümkün olan en yüksek sayıda miktarın ülkemize getirilmesi ve süratle uygulanması için yoğun hazırlık içindeyiz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.