lösev

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafta içi uygulanan kısıtlama devam edecek

Gündem (BH) - BLOK HABER | 02.03.2021 - 08:50, Güncelleme: 02.03.2021 - 08:50 3308+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafta içi uygulanan kısıtlama devam edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin tamamında süren akşam 21.00 ile sabah 05.00 arasındaki sokağa çıkma kısıtlamasının devam edeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin tamamında süren akşam 21.00 ile sabah 05.00 arasındaki sokağa çıkma kısıtlamasının devam edeceğini duyurdu.Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgınla mücadele kapsamında uygulanan tedbirlere değindi. Normalleşme adımları ile esnetmelerin başlayacağını belirten Erdoğan, 81 ilin vaka sayılarına göre 4 renk ile haritalandığını söyledi. HAFTA İÇİ KISITLAMASI TÜM İLLERDE SÜRECEK Bu kapsamda hafta içi uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı, Tüm illerde, akşam 21.00 ile sabah 05.00 arası sokağa çıkma yasağı sürecek" ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin tamamında süren akşam 21.00 ile sabah 05.00 arasındaki sokağa çıkma kısıtlamasının devam edeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin tamamında süren akşam 21.00 ile sabah 05.00 arasındaki sokağa çıkma kısıtlamasının devam edeceğini duyurdu.Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgınla mücadele kapsamında uygulanan tedbirlere değindi.

Normalleşme adımları ile esnetmelerin başlayacağını belirten Erdoğan, 81 ilin vaka sayılarına göre 4 renk ile haritalandığını söyledi.

HAFTA İÇİ KISITLAMASI TÜM İLLERDE SÜRECEK
Bu kapsamda hafta içi uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı,

Tüm illerde, akşam 21.00 ile sabah 05.00 arası sokağa çıkma yasağı sürecek"

ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.