lösev

Depremzede çocuklar için ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2023 - 17:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 17:27 8420+ kez okundu.
 

Depremzede çocuklar için ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası

Depremzede çocuklar için ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası

Mersin’de Kızılay ve Sayapark Alışveriş Merkezi iş birliğinde depremden etkilenen çocuklar için ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası başlatıldı. Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların oyuncak ve kitap ihtiyaçlarını karşılamak, hayatlarında ilk kez deneyimleyecekleri faaliyetlere katılmalarını sağlayarak yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak amacıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılında başlatılan ve projenin devam ettiği süre boyunca binlerce çocuğa ulaşan Sayapark AVM’nin ’100Bin Gülücük’ projesi, bu kez Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen çocuklar için tekrar hayata geçiyor. Kızılay ve Sayapark Alışveriş Merkezi iş birliğinde depremden etkilenen çocuklar için başlatılan ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası, çocukları kitap ve oyuncaklarla buluşturarak, depremin etkisini bir nebze de olsa hafifletmek ve yaraları sarmayı amaçlıyor. Kampanya çerçevesinde ziyaretçilerin, alışveriş merkezinin zemin katında oluşturulan kumbara alanına kitap ve oyuncak desteğinde bulunabilecekleri bildirildi.
Depremzede çocuklar için ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası

Mersin’de Kızılay ve Sayapark Alışveriş Merkezi iş birliğinde depremden etkilenen çocuklar için ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası başlatıldı.
Dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocukların oyuncak ve kitap ihtiyaçlarını karşılamak, hayatlarında ilk kez deneyimleyecekleri faaliyetlere katılmalarını sağlayarak yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak amacıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yılında başlatılan ve projenin devam ettiği süre boyunca binlerce çocuğa ulaşan Sayapark AVM’nin ’100Bin Gülücük’ projesi, bu kez Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen çocuklar için tekrar hayata geçiyor.
Kızılay ve Sayapark Alışveriş Merkezi iş birliğinde depremden etkilenen çocuklar için başlatılan ’100Bin Gülücük: Bir kitap bir oyuncak’ kampanyası, çocukları kitap ve oyuncaklarla buluşturarak, depremin etkisini bir nebze de olsa hafifletmek ve yaraları sarmayı amaçlıyor.
Kampanya çerçevesinde ziyaretçilerin, alışveriş merkezinin zemin katında oluşturulan kumbara alanına kitap ve oyuncak desteğinde bulunabilecekleri bildirildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.