lösev

Diletta Leotta yüzüğünü gösterdi

Magazin (BH) - BLOK HABER | 09.04.2021 - 16:28, Güncelleme: 09.04.2021 - 16:28 10037+ kez okundu.
 

Diletta Leotta yüzüğünü gösterdi

Diletta Leotta yüzüğünü gösterdi

Oyuncu Can Yaman'ın, Ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan basını, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti. EVLENME TEKLİFİ ETMİŞTİ Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu. 228 BİN TL VERDİ Leotta, önceki gün yeni bir fotoğrafını paylaştı. Yaman ile yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta'nın tektaşı dikkatlerden kaçmadı. Can Yaman'ın, tektaş yüzük için 28 bin dolar (228 bin TL) ödedi.
Diletta Leotta yüzüğünü gösterdi

Oyuncu Can Yaman'ın, Ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan basını, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti.

EVLENME TEKLİFİ ETMİŞTİ

Kısa bir süre içinde sevgilisine evlenme teklifi eden Yaman, bir uçağın arkasına taktırdığı, "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can..." yazılı İtalyanca sözleri Roma'da uçurtmuştu.

228 BİN TL VERDİ

Leotta, önceki gün yeni bir fotoğrafını paylaştı. Yaman ile yakın zamanda nikah masasına oturması beklenen Leotta'nın tektaşı dikkatlerden kaçmadı. Can Yaman'ın, tektaş yüzük için 28 bin dolar (228 bin TL) ödedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.