lösev

Diyarbakır halk oyunları 'Bölge' şampiyonu oldu

27.04.2023 - 14:14, Güncelleme: 27.04.2023 - 14:14 1130+ kez okundu.
 

Diyarbakır halk oyunları 'Bölge' şampiyonu oldu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Kazım Karabekir İlk Okulu öğrencileri Bitlis’te organize edilen Halk Oyunları Bölge müsabakalarında gösterdiği performans ile bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.Diyarbakır Ajans / DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Kazım Karabekir Ortaokulu Bitlis ’de organize edilen Halk oyunları yarışmasına katılara Bölge birincisi oldu. Organize edilen yarışma da birinciliği kazanan Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri bu kazanımla Türkiye finallerine katılma hakkını da kazanmış oldu.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Kazım Karabekir İlk Okulu öğrencileri Bitlis’te organize edilen Halk Oyunları Bölge müsabakalarında gösterdiği performans ile bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Diyarbakır Ajans / DİYARBAKIR (İGFA) - Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Kazım Karabekir Ortaokulu Bitlis ’de organize edilen Halk oyunları yarışmasına katılara Bölge birincisi oldu.

Organize edilen yarışma da birinciliği kazanan Kazım Karabekir Ortaokulu öğrencileri bu kazanımla Türkiye finallerine katılma hakkını da kazanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.