lösev

Diyarbakır kısıtlama sonrası yoğunluk başladı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 24.05.2021 - 11:20, Güncelleme: 24.05.2021 - 11:20 3739+ kez okundu.
 

Diyarbakır kısıtlama sonrası yoğunluk başladı

Diyarbakır kısıtlama sonrası yoğunluk başladı

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından Diyarbakır’da yoğunluk başladı.Korona virüs tedbirleri kapsamında 21 Mayıs Cuma günü saat 21.00’da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması bugün saat 05.00 itibari ile sona erdi. Kısıtlamanın sona ermesinin ardından Diyarbakır’da cadde ve sokaklarda yoğunluk başladı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar trafiği, alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar da sokakları doldurdu. Güvenlik güçlerinin kent genelindeki denetimleri devam ederken vatandaşlara, sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda da uyarılar yapıldı.Korona virüs mücadele kapsamında 17 Mayıs - 1 Haziran tarihlerini kapsayan 2 haftalık kademeli normalleşme süreci 1 Haziran’dan sonra sona erecek. Yeni normalleşme sürecine 1 Haziran’dan sonra başlanacak.
Diyarbakır kısıtlama sonrası yoğunluk başladı
Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından Diyarbakır’da yoğunluk başladı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında 21 Mayıs Cuma günü saat 21.00’da başlayan sokağa çıkma kısıtlaması bugün saat 05.00 itibari ile sona erdi. Kısıtlamanın sona ermesinin ardından Diyarbakır’da cadde ve sokaklarda yoğunluk başladı. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola çıkan vatandaşlar trafiği, alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar da sokakları doldurdu. Güvenlik güçlerinin kent genelindeki denetimleri devam ederken vatandaşlara, sosyal mesafe ve maske takmaları konusunda da uyarılar yapıldı.
Korona virüs mücadele kapsamında 17 Mayıs - 1 Haziran tarihlerini kapsayan 2 haftalık kademeli normalleşme süreci 1 Haziran’dan sonra sona erecek. Yeni normalleşme sürecine 1 Haziran’dan sonra başlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.