lösev

Dragon Çayı ve Çeltikçi Deresi Islah Çalışmaları Başlıyor.

Genel (BH) - BLOK HABER | 20.01.2021 - 16:46, Güncelleme: 20.01.2021 - 16:46 3396+ kez okundu.
 

Dragon Çayı ve Çeltikçi Deresi Islah Çalışmaları Başlıyor.

Asrın Projesi olarak nitelendirilen Türkiyeden KKTCye Su Temini Projesinin kaynağından beslenen ve ilçenin en büyük akarsuyu olan Dragon Çayı Islah ediliyor

       Asrın Projesi olarak nitelendirilen Türkiye’den KKTC’ye Su Temini Projesinin kaynağından beslenen ve ilçenin en büyük akarsuyu olan Anamur Dragon Çayı Islah ediliyor.        Ankara’da bulunan kurumlarla yaptığı görüşmelerde Dragon Çayı’nda yapılması planlanan ıslah çalışmalarını sürekli olarak gündemde tutan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ıslah çalışmalarının DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacağını duyurdu.        Dragon Çayı ile birlikte Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan dere yatağının da ıslah edileceğini belirten Başkan Kılınç;’’Ankara temaslarımızda sürekli olarak gündeme getirdiğimiz Anamur Dragon Çayı'nın ıslahı ve çevre düzenlemesi ile Çeltikçi Mahallemizde bulunan dere yatağının düzenlenmesi projeleri konusundaki ısrarlarımız sonucu, bugün itibari ile her iki projenin de ihalesi tamamlanarak 3.000.000 TL kaynak ayrılmıştır. Proje çalışması tamamlanır tamamlanmaz, Dragon Çayı kenarına yapacağımız yaşam alanları ile vatandaşlarımızın nefes alacağı bir ortam oluşturacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ Dedi.                                                                                                                                         
Asrın Projesi olarak nitelendirilen Türkiyeden KKTCye Su Temini Projesinin kaynağından beslenen ve ilçenin en büyük akarsuyu olan Dragon Çayı Islah ediliyor

       Asrın Projesi olarak nitelendirilen Türkiye’den KKTC’ye Su Temini Projesinin kaynağından beslenen ve ilçenin en büyük akarsuyu olan Anamur Dragon Çayı Islah ediliyor.

       Ankara’da bulunan kurumlarla yaptığı görüşmelerde Dragon Çayı’nda yapılması planlanan ıslah çalışmalarını sürekli olarak gündemde tutan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, ıslah çalışmalarının DSİ Bölge Müdürlüğü tarafından yapılacağını duyurdu.

       Dragon Çayı ile birlikte Çeltikçi Mahallesi’nde bulunan dere yatağının da ıslah edileceğini belirten Başkan Kılınç;’’Ankara temaslarımızda sürekli olarak gündeme getirdiğimiz Anamur Dragon Çayı'nın ıslahı ve çevre düzenlemesi ile Çeltikçi Mahallemizde bulunan dere yatağının düzenlenmesi projeleri konusundaki ısrarlarımız sonucu, bugün itibari ile her iki projenin de ihalesi tamamlanarak 3.000.000 TL kaynak ayrılmıştır.

Proje çalışması tamamlanır tamamlanmaz, Dragon Çayı kenarına yapacağımız yaşam alanları ile vatandaşlarımızın nefes alacağı bir ortam oluşturacağız. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ Dedi.

                                                                                                                                        

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.