lösev

Eğitim uçağı düştü: 1 ölü, 2 yaralı

Sağlık 10.06.2019 - 12:31, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3593+ kez okundu.
 

Eğitim uçağı düştü: 1 ölü, 2 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kum mevkiinde içinde 3 kişinin bulunduğu eğitim uçağı düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 30 Ekim 2018 tarihinde de aynı bölgede bir eğitim uçağı düşmüş ve 2 kişi hayatını kaybetmişti. Antalya'nın Manavgat ilçesinde tek motorlu Cessna tipi uçak düştü. Kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kum mevkiinde içinde 3 kişinin bulunduğu eğitim uçağı düştü. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 30 Ekim 2018 tarihinde de aynı bölgede bir eğitim uçağı düşmüş ve 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tek motorlu Cessna tipi uçak düştü. Kazada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin ise yaralandığı belirtildi. Bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.