lösev

Ehliyetsiz sürücü gece kartallarından kaçamadı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 03.04.2021 - 11:39, Güncelleme: 03.04.2021 - 11:39 4332+ kez okundu.
 

Ehliyetsiz sürücü gece kartallarından kaçamadı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de uzun bir aranın ardından tekrar uygulanmaya koyulan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında gece kartalları Atatürk Bulvarı üzerinde denetim yaptığı esnada bir otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetsiz olduğu ve ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edildi.Korona virüs salgını sonrasında vakaların artışa geçmesi ile birlikte Düzce’de uzun bir aranın ardından tekrar başlatılan 56 saatlik kısıtlamada gece kartalları Atatürk Bulvarı üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimler esnasında kısıtlama ihlali yapan kişilere yönelik denetim yapıldı. Yapılan denetimler kapsamında 4 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesi ile ceza işlem uygulandı. Ayrıca güzergah üzerinde yapılan kontrollerde bir araç sürücüsünün hem sokağa çıkma izninin olmadığı hem de ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Şahsın üzerinde yapılan kontrollerde de ruhsatsız silah taşıdığı tespit edildi. Ehliyetsiz araç kullanmak, sokağa çıkma kısıtlamamasına uymamak, ruhsatsız silah bulundurmaktan 15 bin 968 lira para cezası kesildi.
DÜZCE (İHA) – Düzce’de uzun bir aranın ardından tekrar uygulanmaya koyulan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasında gece kartalları Atatürk Bulvarı üzerinde denetim yaptığı esnada bir otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetsiz olduğu ve ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edildi.
Korona virüs salgını sonrasında vakaların artışa geçmesi ile birlikte Düzce’de uzun bir aranın ardından tekrar başlatılan 56 saatlik kısıtlamada gece kartalları Atatürk Bulvarı üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimler esnasında kısıtlama ihlali yapan kişilere yönelik denetim yapıldı. Yapılan denetimler kapsamında 4 kişiye sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları gerekçesi ile ceza işlem uygulandı. Ayrıca güzergah üzerinde yapılan kontrollerde bir araç sürücüsünün hem sokağa çıkma izninin olmadığı hem de ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Şahsın üzerinde yapılan kontrollerde de ruhsatsız silah taşıdığı tespit edildi. Ehliyetsiz araç kullanmak, sokağa çıkma kısıtlamamasına uymamak, ruhsatsız silah bulundurmaktan 15 bin 968 lira para cezası kesildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.