lösev

Emniyetten festival alanı için park uyarısı

Genel 01.11.2019 - 10:55, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3171+ kez okundu.
 

Emniyetten festival alanı için park uyarısı

Mersin Emniyet Müdürlüğü, 1-3 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Narenciye Festivali nedeniyle araç sürücülerini festival alanı bölgesine araçlarını park etmemeleri konusunda uyardı.Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, kentte 1-3 Kasım tarihlerine arasında narenciye festivali gerçekleştirileceği hatırlatılarak, "Festival ile ilgili alınacak trafik tedbirleri kapsamında, Adnan Menderes Bulvarı, PTT alt kavşağı ile Babil ışıklı alt kavşağı arasında, 1 Kasım Cuma günü saat 22.00’den festival etkinlikleri sona erinceye kadar belirtilen alana araçların park edilmemesi gerekmektedir. Aksi takdirde araçlar güvenlik açısından çekici marifetiyle otoparka kaldırılacaktır" denildi.
Mersin Emniyet Müdürlüğü, 1-3 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan Uluslararası Narenciye Festivali nedeniyle araç sürücülerini festival alanı bölgesine araçlarını park etmemeleri konusunda uyardı.
Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, kentte 1-3 Kasım tarihlerine arasında narenciye festivali gerçekleştirileceği hatırlatılarak, "Festival ile ilgili alınacak trafik tedbirleri kapsamında, Adnan Menderes Bulvarı, PTT alt kavşağı ile Babil ışıklı alt kavşağı arasında, 1 Kasım Cuma günü saat 22.00’den festival etkinlikleri sona erinceye kadar belirtilen alana araçların park edilmemesi gerekmektedir. Aksi takdirde araçlar güvenlik açısından çekici marifetiyle otoparka kaldırılacaktır" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.