lösev

En çok kitap okuyanlara teşvik ödülü

Sanat (AA) - Anadolu Ajansı | 31.03.2021 - 10:37, Güncelleme: 31.03.2021 - 10:37 4828+ kez okundu.
 

En çok kitap okuyanlara teşvik ödülü

Kütahya’nın Simav ilçesinde, pandemi kısıtlamalarında en çok kitap okuyan, üç kategoride toplam 9 vatandaşa, ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla teşvik ödülü verildi.En çok kitap okuyan 65 yaş üzeri kategorisinden Ahmet Körük, Nazlı Meter, Sami Girginer, Yetişkin kategorisinden Hatice Arslanpamuk, Gülay Berhan Toker, İlknur Türkoğlu ve Çocuk kategorisinden Fatih Banis, Fatih Günaydın ile Müberra Çulha’ya, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Adil Biçer tarafından teşvik ödülleri verilerek tebrik edildi.Simav Halk Kütüphanesi Şefi Necdet Toktaş, Kütüphanede 27 bin 930 kitabın olduğunu belirterek, 4 bin 445 kayıtlı üyenin bulunduğu Kütüphaneden aktif olarak 7 bin 537 kişinin yararlandığını ifade etti.
Kütahya’nın Simav ilçesinde, pandemi kısıtlamalarında en çok kitap okuyan, üç kategoride toplam 9 vatandaşa, ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla teşvik ödülü verildi.
En çok kitap okuyan 65 yaş üzeri kategorisinden Ahmet Körük, Nazlı Meter, Sami Girginer, Yetişkin kategorisinden Hatice Arslanpamuk, Gülay Berhan Toker, İlknur Türkoğlu ve Çocuk kategorisinden Fatih Banis, Fatih Günaydın ile Müberra Çulha’ya, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Adil Biçer tarafından teşvik ödülleri verilerek tebrik edildi.
Simav Halk Kütüphanesi Şefi Necdet Toktaş, Kütüphanede 27 bin 930 kitabın olduğunu belirterek, 4 bin 445 kayıtlı üyenin bulunduğu Kütüphaneden aktif olarak 7 bin 537 kişinin yararlandığını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.