lösev

Erdal Bay Profesör Olarak Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji üniversitesine Atandı

08.02.2020 - 13:24, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2947+ kez okundu.
 

Erdal Bay Profesör Olarak Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji üniversitesine Atandı

Blok Haber ve Mersin Blok Haber yazarımız Erdal Bay Profesör Olarak Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji üniversitesi'ne Atandı. İlköğrenimini Selahattin İyigün, ortaokulu Kilis ortaokulu ve lise eğitimini de Kilis Lisesinde tamamlayan Erdal BAY Atatürk Üniversitesi Eğitim Programları ve öğretim alanında öğrenimini tamamladı. Erdal Bay, Rektörlüğünü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun yaptığı Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji üniversitesine profesör olarak atandı. Başarılı çalışmaları ile tanınan Profesör doktor Erdal BAY’ın 12’si uluslararası indeksli dergilerde olmak üzere toplam 56 bilimsel makalesi bulunmaktadır. Bilimsel kongrelerde sunulmuş 57 bildiri ve 9 kitap bölümü, sayısız olarak verdiği seminer ve konferansları bulunmaktadır. Birçok akademisyen yetiştiren Erdal Bay TUBİTAK ve AB projeleri başta olmak üzere 23 proje yürütmüştür. Türk Dünyası projeleri ile tanınan Erdal Bay; Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği (UAESEB) tarafından “Dede Korkut Türk Eğitimine Hizmet Ödülü”; Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı tarafından “Türk Dünyası Hizmet Ödülü” ve İstanbul Ülkü Ocakları tarafından yapılan yarışma sonucunda “Türk Dünyası Hizmet ödülü” almıştır.
Blok Haber ve Mersin Blok Haber yazarımız Erdal Bay Profesör Olarak Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji üniversitesi'ne Atandı.
İlköğrenimini Selahattin İyigün, ortaokulu Kilis ortaokulu ve lise eğitimini de Kilis Lisesinde tamamlayan Erdal BAY Atatürk Üniversitesi Eğitim Programları ve öğretim alanında öğrenimini tamamladı. Erdal Bay, Rektörlüğünü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun yaptığı Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji üniversitesine profesör olarak atandı. Başarılı çalışmaları ile tanınan Profesör doktor Erdal BAY’ın 12’si uluslararası indeksli dergilerde olmak üzere toplam 56 bilimsel makalesi bulunmaktadır. Bilimsel kongrelerde sunulmuş 57 bildiri ve 9 kitap bölümü, sayısız olarak verdiği seminer ve konferansları bulunmaktadır. Birçok akademisyen yetiştiren Erdal Bay TUBİTAK ve AB projeleri başta olmak üzere 23 proje yürütmüştür. Türk Dünyası projeleri ile tanınan Erdal Bay; Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği (UAESEB) tarafından “Dede Korkut Türk Eğitimine Hizmet Ödülü”; Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı tarafından “Türk Dünyası Hizmet Ödülü” ve İstanbul Ülkü Ocakları tarafından yapılan yarışma sonucunda “Türk Dünyası Hizmet ödülü” almıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.