lösev

Erdemli Belediyesi’nden eğitime destek

Genel 09.05.2019 - 13:10, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:33 3507+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi’nden eğitime destek

Erdemli Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında, Kocahasanlı Anadolu Lisesi’nin boya badana işlerini tamamladı.Erdemli Belediyesi, talepte bulunan tüm okullara, camilere, sağlık kuruluşlarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Kocahasanlı Anadolu Lisesi’nde boya, badana ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirdi.Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitimin ve eğitimcinin her zaman arkasında olduklarını belirterek, ilçenin ve memleketin gelişmesinin yeni nesillere bağlı olduğunun altını çizdi. Ülkenin, büyük Atatürk’ün belirttiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için ellerinden gelen çalışmayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Tollu, ilk gelişim çağından itibaren her yaşta eğitime destek olmak adına Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, lise ve üniversite hazırlık Eğitime Destek Kursları gibi projeleri ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.
Erdemli Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında, Kocahasanlı Anadolu Lisesi’nin boya badana işlerini tamamladı.
Erdemli Belediyesi, talepte bulunan tüm okullara, camilere, sağlık kuruluşlarına destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, Kocahasanlı Anadolu Lisesi’nde boya, badana ve bakım faaliyetlerini gerçekleştirdi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitimin ve eğitimcinin her zaman arkasında olduklarını belirterek, ilçenin ve memleketin gelişmesinin yeni nesillere bağlı olduğunun altını çizdi. Ülkenin, büyük Atatürk’ün belirttiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için ellerinden gelen çalışmayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Tollu, ilk gelişim çağından itibaren her yaşta eğitime destek olmak adına Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakım Evi, lise ve üniversite hazırlık Eğitime Destek Kursları gibi projeleri ile hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.