lösev

“Erdemli Belediyesi’nden, Esnafa Reklam Desteği”

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2021 - 21:18, Güncelleme: 01.02.2021 - 21:18 3837+ kez okundu.
 

“Erdemli Belediyesi’nden, Esnafa Reklam Desteği”

Başkan Tollu, “Üreten Belediyeden, Üreten Vatandaşa Destek”

Erdemli Belediyesi 2021 yılı Şubat ayı meclis toplantısında aldığı kararla,  bünyesinde bulunan LED ekranları,  pandemi sürecinde zorluk yaşayan esnafın kullanımına ücretsiz olarak açma kararı aldı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısında, gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçen meclis, özellikle pandemi döneminde zor şartlar altında faaliyetlerini sürdüren esnafa reklam desteği verme kararı aldı. Alınan karar neticesinde, Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve tanıtım çalışmalarında kullanılan dijital ekranlar paket servis yapan esnafın kullanımına açıldı. Başkan Tollu, “Üreten Belediyeden, Üreten Vatandaşa Destek” Her fırsatta üreticinin yanında olduklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, dev ekonomi hizmetleri ile kalkınmaya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Tollu, “2021 yılı Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Malumunuz 2020 yılı Mart ayında ülkemizde de görülen pandemi, vaka sayılarının azaltılması için bizleri bazı kısıtlamaların uygulanmasına itti. Bu süreçte ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan üreticilerimize destek olmak adına biz de, belediyemiz bünyesinde bulunan LED ekranlara iki ay boyunca ücretsiz tanıtım almak için karar aldık. Kararın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Üreten belediyeden, üreten vatandaşa destek, sözümüzdür” diye konuştu.
Başkan Tollu, “Üreten Belediyeden, Üreten Vatandaşa Destek”

Erdemli Belediyesi 2021 yılı Şubat ayı meclis toplantısında aldığı kararla,  bünyesinde bulunan LED ekranları,  pandemi sürecinde zorluk yaşayan esnafın kullanımına ücretsiz olarak açma kararı aldı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen Şubat ayı toplantısında, gündemde yer alan maddeler görüşüldü. Yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçen meclis, özellikle pandemi döneminde zor şartlar altında faaliyetlerini sürdüren esnafa reklam desteği verme kararı aldı. Alınan karar neticesinde, Erdemli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve tanıtım çalışmalarında kullanılan dijital ekranlar paket servis yapan esnafın kullanımına açıldı.

Başkan Tollu, “Üreten Belediyeden, Üreten Vatandaşa Destek”

Her fırsatta üreticinin yanında olduklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, dev ekonomi hizmetleri ile kalkınmaya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Başkan Tollu, “2021 yılı Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Malumunuz 2020 yılı Mart ayında ülkemizde de görülen pandemi, vaka sayılarının azaltılması için bizleri bazı kısıtlamaların uygulanmasına itti. Bu süreçte ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan üreticilerimize destek olmak adına biz de, belediyemiz bünyesinde bulunan LED ekranlara iki ay boyunca ücretsiz tanıtım almak için karar aldık. Kararın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Üreten belediyeden, üreten vatandaşa destek, sözümüzdür” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.